Gent amb canoa pels carrers de Coma-ruga pels aiguats

Nens amb una embarcació neumàtica a la zona del Brisamar de Coma-ruga (Foto: Santi Güell)
17/08/2022 - 16:00h

Veïns de la zona del Brisamar reiteren les queixes per un problema d’anys en dies de ruixats intensos

Un parell de forts aiguats aquest dimarts i especialment aquest dimecres a mig matí, acompanyat d’una forta pedregada -aquesta sobre el mar-, ha provocat novament imatges de carrers inundats d’aigua al barri marítim de Coma-ruga, sobretot a la zona de l’antic cinema Brisamar.

La situació ha fet que alguns infants sortissin amb embarcacions neumàtiques a navegar i divertir-se per l’avinguda Brisamar, cantonada carrer Aragó, si bé els adults residents a la zona -un cop més- no s’ho han agafat amb la mateixa il·lusió.

Alguns veïns han reiterat que les inundacions en dies de forts i sobtats aiguats són habituals i que “en algun lloc s’hi pot acumular fins a mig metre d’aigua, que triga entre tres i quatre hores en desaiguar”.

La pedregada ha estat aquest dimecres intensa sobretot mar endins, la qual cosa ha provocat espectaculars imatges preses de pescadors a la zona.

Al voltant de les 10 i les 11h d’aquest dimecres al matí, al municipi del Vendrell han caigut entre 3 i 50 l/m2, segons l’indret.

També et pot interessar

Comentaris