Adeu a l’exbanquer vilafranquí Carles Puig Torres

09/08/2022 - 19:40h

Tenia 87 anys i era l’home que va caure a l’avinguda Tarragona el passat dia 1 d’agost

L’home que va patir una aturada cardíaca el passat dilluns 1 d’agost al centre de Vilafranca, concretament a l’avinguda Tarragona, era l’extreballador i que va arribar a dirigir una sucursal del banc Banesto Carles Puig Torres.

Puig havia nascut a Vilafranca va 87 anys i va viure al carrer dels Ferrers fins que es va casar fa 60 anys amb Rosa Segura, amb qui va tenir dos fills. Carles Puig era fill del campaner de l’Església de la Trinitat i nebot del campaner de Santa Maria, i havia entrat a treballar de ben jove al banc, als 14 anys, on s’hi va reincorporar fins a la jubilació després del parèntesi per fer el servei militar al nord d’Àfrica.

Carles Puig va ser soci destacat i membre de la junta directiva de la Societat ‘La Principal’ Casal durant 25 anys, essent vicepresident amb els presidents Jaume Massanell i Joan Güell.

A més, Puig va ser membre de la primera junta directiva de la Fundació Museu de Vilafranca-Museu del Vi, actual Vinseum, com a tresorer entre els anys 1998 i 2004 amb Lluís Udina, Cèsar Martín i Ramon Nadal, entre d’altres; i també va pertànyer a la junta de pares de l’Escola Montagut.

Finalment, val a dir que Puig encara estava vinculat a algun òrgan de la Mútua Previsora General, en la part d’assegurances de la Mútua Penedès.

També et pot interessar

Comentaris