Nomenats al Vendrell els Administradors de Santa Anna per a la festa major de l’any 2023

Els Administradors de Santa Anna que organitzaran la festa major del Vendrell del proper 2023.
04/08/2022 - 13:45h

Són Judit Canyellas, Anna Pizarro, Joan Josep Rovira Valls, Blai Rovirosa, Pemi Rovirosa i Marta Totusaus

El municipi del Vendrell, concidint amb el final de la festa major del 2022, ja va nomenar els administradors de Santa Anna del 2023. La tradició de nomenar els organitzadors de la festa de l’any següent es va instaurar ja fa uns anys.

Es tracta de Judit Canyellas, Anna Pizarro, Joan Josep Rovira Valls, Blai Rovirosa, Pemi Rovirosa i Marta Totusaus. Substitueixen Alba Domingo Alcalá, Mariona Figueras Morales, Aura Garí López, Jordi Pellicer Plasa i Josep Puig Ràfols.

Qui és qui
Judit Canyellas ha participat en diverses entitats socials del Vendrell i es declara una gran aficionada al Carnaval. A la festa major ha estat membre del Ball de Bastons, dels Diables i de la colla castellera dels Nens del Vendrell, mentre que ho és del Ball de Cintes.

Anna Pizarro va néixer precisament per Santa Anna del 1969 i està vinculada al Ball de Cercolets.

De la seva banda, Joan Josep Rovira Valls havia cantat amb el Cor d’Infants, ha fet teatre a la Lira Vendrellenca, als Pastorets Musicals quan es feien al teatre Brisamar de Coma-ruga, ha estat membre de l’Esbart Pau Casals i també ha jugat a hoquei patins. A més, Rovira ha estat organitzador del Pa Beneït amb la comissió del barri de la Plaça Vella i va formar part de la Comissió Jan Fusté, organitzadora de la Festa de la Bicicleta. Finalment, val a dir que va ser membre fundador de la segona època de Ràdio El Vendrell i va recuperar el Ball de Bastons.

Pel que fa a Blai Rovirosa, bibliotecari de professió i fins fa poc membre del Ball de Diables del Vendrell, ha estat membre del cor El Petit Estel, ballador de l’Esbart Vila del Vendrell i integrant de bandes de música dels anys noranta, com Malgrat Tot, Boston Aspirins i els Avoi Jaçç Quartet.

També de cognom Rovirosa, el cinquè administrador per a la festa major vendrellenca del 2023 és Pemi Rovirosa, guitarra del grup Lax’n’Busto i molt vinculat a diverses entitats de la vila, com els Nens del Vendrell, El Petit Estel, l’Orfeó Parroquial, la Lira i els Pastorets. Com a integrant dels Lax’n’Busto va participar, per exemple, en una de les baixades de l’Àngel Tobies, la reconstrucció de l’orgue parroquial i la confecció de l’himne de la capitalitat de la cultura catalana del 2020.

Finalment, Marta Totusaus és l’administradora més jove. Resident al barri de la Plaça Nova i Barceloneta i treballadora social, és membre del Ball de Bastons i del Borinot.

També et pot interessar

Comentaris