La Policia Local i els veïns eviten l’ocupació il·legal de dos habitatges a Vilafranca

27/07/2022 - 09:41h

Diumenge a la tarda hi va haver un intent en un immoble del carrer sant Antoni i de matinada, al carrer Moret

L’actuació de la Policia Local i la col·laboració ciutadana van evitar que diumenge, 24 de juliol, s’ocupessin il·legalment dos habitatges a Vilafranca. La primera temptativa es va produir cap a les 4.45h de la matinada al carrer Moret, quan la policia va rebre l’avís que algú estava intentant entrar en una casa on actualment no hi viu ningú. Els agents van acudir-hi i hi van aconseguir entrar a través d’una finestra amb l’ajut dels Bombers. A dins els agents hi van trobar amagat un jove que serà investigat per un delicte d’usurpació d’un immoble.


El mateix dia a les 18.20h al carrer Sant Antoni, hi ha haver un altre intent d’ocupació. La Policia Local va rebre trucada informant que s’estava intentant entrar a una casa on actualment no s’hi viu. La patrulla va enxampar una persona que havia trencat la finestra i estava lliurant les claus de l’habitatge a una altra. Les dues persones estan sent investigades per un delicte d’usurpació d’un immoble. La propietat es va encarregar de tornar assegurar l’immoble per impedir noves ocupacions i va presentar denuncia formal pels fet.


El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort ha tornat a demanar mesures i recursos a l’Estat i la Generalitat per afrontar la problemàtica de la proliferació d’ocupacions il·legals d’habitatges “que creix sense control”, a la vegada que ha recordat que aquestes ocupacions sovint creen situacions d’inseguretat ciutadana.

També et pot interessar

Comentaris