Funcionaris del Vendrell porten a la Fiscalia l’acta de Parven 93 presumptament falsificada

22/07/2022 - 13:01h

Som Poble-ERC anuncia també que ha presentat una denúncia davant l’Oficina Antifrau per les suposades irregularitats a dues zones blaves

El grup municipal de Som Poble-ERC a l’Ajuntament del Vendrell ha fet públic que funcionaris de l’administració local han acudit a la Fiscalia per l’acta presumptament falsificada per la societat d’aparcaments i gestora de les zones blaves a la vila, Parven 93.

El mateix grup recorda d’entrada que fa unes setmanes va fer una denúncia pública sobre la possible existència d’una certificació que presumptament s’hauria falsificat per l’administrador únic de la societat, concretament una acta d’una Junta General de Parven 93 que no s’hauria celebrat i que, donat el cas, esdevé un fet que podria suposar un delicte tipificat en el Codi Penal.

Davant la “nul·la resposta a la seva roda de premsa per part del Govern Municipal de Kenneth Martínez”, diu Som Poble-ERC, el grup que lidera l’oposició va presentar una moció al ple del mes de maig on demanava la intervenció de l’Ajuntament del Vendrell per investigar el tema, així com la immediata dimissió de l’administrador únic en el cas de que es confirmessin els fets.

Durant el ple, Som Poble-ERC va haver de retirar la proposta “davant l’intent del Govern de modificar els acords presentats en la moció”, recorda també el grup.

Per aquest motiu, el grup municipal va presentar escrit pel Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) dirigits als principals funcionaris de l’Ajuntament (Secretaria, Interventor i Cap de Serveis Jurídics) amb la finalitat de posar en coneixements els fets.

En els darrers dies, segons ha fet públic ara el mateix grup polític, aquests han emès un informe conjunt a on confirmen allò que Som Poble-ERC havia denunciat: el fet de que hi hauria una possible conducta tipificada com a delicte.

Per aquest motiu, “en la seva obligació com a funcionaris públics, han posat els fets en coneixement de la Fiscalia i, a més, demanen la convocatòria urgent d’una Junta General de Parven 93 per adoptar les decisions que s’estimin escaients als efectes de depurar responsabilitats davant la gestió duta a terme per l’administrador únic de Parven 93”, s’apunta des del grup municipal.

Dues zones blaves polèmiques

Som Poble-ERC vol recordar també les diferents denúncies que ha anat fent sobre la relació de l’Ajuntament del Vendrell i Parven 93 en la utilització de zones blaves en dos aparcaments de la vila (al carrer Cerdanya del Vendrell i a la Plaça de les Moreres de Coma-ruga), “sense que el Govern Municipal donés cap explicació sobre els fets denunciats”.

Confirmen que després de les seves denúncies davant dels mitjans de comunicació, en les darreres setmanes en tots dos aparcaments s’ha eliminat la zona blava, “el que demostra a les clares la situació d’il·legalitat que durant anys s’ha permès, amb el beneplàcit dels governs del PSC, tant per part del senyor Kenneth Martínez com de l’alcalde anterior, Martí Carnicer”, es diu també des de Som Poble-ERC.

A més, el grup municipal explica que fa uns mesos va presentar una denúncia davant l’Oficina Antifrau per tal de que aquesta investigui la gestió de les zones blaves de la vila per part de Parven 93 i l’Ajuntament del Vendrell.

Som Poble-ERC confirma que la denúncia ha estat acceptada i que l’Oficina Antifrau ha iniciat les oportunes investigacions demanant un seguit d’informació i documentació sobre Parven 93 i les zones blaves a l’Ajuntament del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris