Josep Maria Llasat, proposat com a candidat de Junts per Catalunya al Vendrell

20/07/2022 - 19:53h

L’actual regidor de Primàries per Catalunya és el coordinador comarcal i conseller nacional de Junts des del 2020

La Comissió Municipal Territorial (CMT) del Junts per Catalunya (JxC) al Vendrell ha proposat per unanimitat a l’assemblea d’afiliats de la mateixa capital del Baix Penedès que Josep Maria Llasat sigui el cap de llista de JxC en les properes eleccions municipals del Vendrell que tindran lloc el maig del 2023. És preveu que sigui ratificat per l’assemblea el mes de setembre.

Segons informa el mateix partit nacionalista, la CMT és l’òrgan de Junts per Catalunya que proposa els candidats a cada població i en el cas del Vendrell està formada per dos representants de l’executiva de JxC a la vila, dos de la comarca del Baix Penedès, dos de la Vegueria del Penedès, dos de l’Executiva Nacional i tots plegats presidits pel Secretari d’Organització de Junts, David Torrents.

En la fase prèvia de recollida d’avals, Josep Maria Llasat va recollir el 91% de tots els avals emesos.

Nascut al Vendrell fa 69 anys, Josep Maria Llasat ha estat treballant d’arquitecte tècnic fins a la seva jubilació, fa 3 anys.

Quant a la seva trajectòria política, ha estat llarga i, de fet, encara és vigent com a regidor de Primàries per Catalunya a l’Ajuntament del Vendrell.

Aquesta trajectòria política va començar quan va formar part del primer ajuntament democràtic del Vendrell l’any 1979, aleshores amb el PSC. En total, va formar part del consistori vendrellenc durant legislatures i va arribar a ser alcalde també pel grup socialista entre els anys 1995 i 1996.

També va ser diputat provincial a la Diputació de Tarragona des del 1983 al 1999.

Josep Maria Llasat va deixar el PSC i està afiliat a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) des del 2012 i de la qual va ser secretari nacional; concretament, des del 2016 al 2018.

Com apuntàvem, en l’actualitat Josep Maria Llasat torna a ser regidor de l’Ajuntament del Vendrell al capdavant d’una candidatura la composició de la qual va ser triada per 464 vendrellencs.

El novembre de 2020 va ser elegit coordinador comarcal del Baix Penedès i conseller nacional del nou partit Junts per Catalunya, pel qual, pendent de l’esmentada ratificació per part de l’assemblea de militants del partit, l’any que ve intentarà tornar a ser alcalde del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris