29 denúncies per incivisme i 3 acoholèmies positives greus el passat cap de setmana a Vilafranca

14/07/2022 - 14:14h

També es van efectuar 2 detencions per delictes de violència masclista per agredir les seves parelles i 2 detencions de persones sobre les quals hi havia ordres de cerca i detenció

En el marc del dispositiu de control de l’inicivisme a Vilafranca, amb incidència específica les nits dels caps de setmana i a les zones conflictives, la Policia Local ha interposat aquest cap de setmana 29 denúncies per incivisme, 15 de les quals van ser contra persones que molestaven el veïnat cridant a la via pública i 2 més per provocar molèsties des de l’interior d’habitatges.

La Policia Local va cursar 5 denúncies més per manca de respecte als agents, 2 per orinar a la via públic, 2 per embrutar la via pública, 1 contra un establiment per deixar residus fora contenidors, una altra contra un establiment que no va impedir que els seus clients fessin soroll destorbant el descans veïnal i una altra per portar un gos perillós sense morrió.

Al llarg del cap de setmana també es van efectuar 4 detencions: 2 per delictes de violència masclista per agredir les seves parelles i 2 detencions de persones sobre les quals hi havia ordres de cerca i detenció.

Finalment la Policia Local ha denunciat també penalment 3 persones per delictes contra la seguretat viària en donar positiu en controls d’alcoholèmia. En una d’elles, el conductor va colpejar dos vehicles estacionats i va marxar del lloc. Per dades donades per testimonis i restes del vehicle trobades es va localitzar el vehicle i el conductor causant.

En el que portem del mes de juliol la Policia Local de Vilafranca ja ha cursat 64 denúncies per infraccions a les ordenances de civisme, una bona part d’aquestes (21) han estat per pertorbar el descans nocturn del veïnat i 14 per participar en discussions o baralles a la via pública.

Aquestes actuacions formen part del dispositiu de control de la Policia Local amb l’objectiu de l’Ajuntament de Vilafranca de lluitar contra l’incivisme.

També et pot interessar

Comentaris