Les obres al carrer Sant Julià n’alteraran la normalitat fins el mes de setembre

14/07/2022 - 11:41h

Del 15 d’agost fins el 9 de setembre, el trànsit es tallarà les 24 hores del dia pels treballs en la xarxa de clavegueram

Des d’aquest dimecres, el trànsit al carrer Sant Julià ha quedat tallat per obres. Els treballs s’allargaran fins a principi de setembre i abastaran el tram des del carrer Oriol fins al carrer Oviedo.
Aquesta actuació està dividida en tres fases. En una primera fase es durà a terme la renovació de la xarxa d’abastament d’aigua fins el 29 de juliol en el tram entre els carrers Sant Antoni i Oviedo. En una segona fase, del 29 de juliol al 12 d’agost, es farà en el tram entre els carrers Sant Fèlix i Oriol.
Mentre es duguin a terme les obres de renovació de la xarxa d’aigua el trànsit quedarà tallat entre les 8 i les 18h. A partir de les 18h s’obrirà la circulació i l’accés de vehicles al veïnat.
Un cop finalitzats els treballs de renovació de la xarxa d’aigua es preveu iniciar una tercera fase que consistirà en la renovació de la xarxa de clavegueram i que sí que implicarà el tall total del trànsit les 24 hores del dia en tot el tram del carrer Sant Julià entre el carrer Oriol i el carrer Oviedo. Aquestes obres s’allargaran quatre setmanes aproximadament, del 15 d’agost al 9 de setembre. En aquest període el veïnat no podrà accedir tampoc als aparcaments privats.

Els treballs de renovació de la xarxa d’aigua i de clavegueram que executa Aigües de Vilafranca, amb un pressupost de prop de 235.444 euros, es faran prèviament a les obres de reurbanització de tot el carrer de Sant Julià, entre el carrer Oriol i el carrer Oviedo, un projecte inclòs dins el Pla d’Intervenció Integral al Centre i al Carrer Comerç-PIICC. La reurbanització s’iniciarà immediatament després i contempla la urbanització integral d’un total de 810,25 m2 corresponents al carrer Sant Julià com a connector entre el Centre i el barri de Sant Julià. Aquesta reurbanització tindrà continuïtat cap a la vorera dels números parells del carrer General Prim per acabar de donar continuïtat a la rambla de Sant Francesc.
L’objectiu és crear un nou espai públic més sostenible, eficient energèticament, adaptat i igualitari, al servei de la ciutadania i promoure una mobilitat segura i sostenible per accedir al barri del Centre.

També et pot interessar

Comentaris