Una quarantena d’actes en quatre dies a la festa major de Sant Martí Sarroca

12/07/2022 - 14:00h

Havaneres, correbars, rumba, concerts, sardanes, cinema a la fresca, i l’actuació de Peyu, el més destacat del cartell festamajorenc

Una quarantena d’actes durant quatre dies. Aquesta és la targeta de presentació de la festa major de Sant Martí Sarroca d’enguany. Els actes s’iniciaran divendres amb el tradicional tritlleig de campanes a càrrec de Josep Forcada, guia del castell que comptarà amb la col·laboració de Josep Maria Galimany i Alba Neher. Destaca també el pregó que pronunciarà Eva Codina Vives, una persona vinculada al teixit social i polític del poble de Sant Martí Sarroca.
Tots els actes amb els horaris i els espais on es realitzen es poden consultar en aquest enllaç. Divendres mateix a la tarda hi haurà també havaneres i el vespre l’actuació de la Coral Sarroca Nova. A la nit, serà el torn de la carretillada amb els Diables Aristois i un espectacle pirotècnic. Tot seguit serà el torn del correbars i les diverses actuacions amb la banda de versions Gina & The Tonics i Los Manolos.

El dissabte és el dia del folklore popular. A banda, al migdia, vermut amb Set de Rumba i a la tarda, cercavila amb la participació dels Diables Aristois, Petits Diables Aristois, Panderetes, Cercolets, Bastons, Pastorets, Gitanes i grallers. Un cop acabada hi haurà la tradicional exhibició de balls. A la nit, gran concert i ball amb La Principal de la Bisbal, tot un clàssic a Sant Martí i d’altra banda, Nit Jove amb Arc de Triomf, la Banda del Coche Rojo i diversos djs.
El diumenge es llevarà amb les matines amb la xaranga Toquem Toquem. Serà un dia on hi haurà activitats infantils amb un supertobogan aquàtic. A la tarda, serà el torn de les sardanes, una exhibició de country un concert amb el Quintet Karabash i el concert i ball de tarda amb l’Orquestra Vancouver. El dia acabarà amb cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula ‘Escape Room”.

El darrer dia de festa major serà el dilluns que instal·larà durant tot el matí jocs inflables esportius a la piscina. A la tarda destaca l’espectacle musical amb The Penguins: Reggae per Xics i l’espectacle ‘L’home orquestra’ del conegudíssim Peyu. Una traca a la mitjanit posarà punt final a la festa major del 2022.

També et pot interessar

Comentaris