ERC escull Alfonso González Bondía com a cap de llista al Vendrell pel 2023

Alfonso González durant la seva intervenció a l’assemblea d’ERC del Vendrell que el va proclamar candidat a l’alcaldia. (Foto: ERC)
12/07/2022 - 09:49h

L’Assemblea d’Esquerra Republicana de Catalunya a la capital del Baix Penedès es va reunir aquest dilluns

L’Assemblea d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) del Vendrell ha escollit aquest dilluns Alfonso González Bondía com a cap de llista a les eleccions municipals del maig del 2023, amb el suport “per majoria absoluta dels vots de les persones afiliades amb dret de vot a les primàries”, s’apunta des del partit republicà.

ERC assenyala en un comunicat que afronta aquesta nova etapa política amb “la ferma voluntat de construcció d’un projecte renovat i il·lusionant, amb un programa ambiciós, rigorós i transformador que permeti posar rumb a l’alcaldia del Vendrell”.

La nova etapa republicana, es diu també des de la mateixa formació política, “es proposa construir un projecte transformador, atents a les oportunitats que potenciïn les virtuts perquè el Vendrell recuperi l’ambició de capitalitat i l’atractiu i prestigi turístic”.

Per tot això, Esquerra Republicana del Vendrell proposarà ara a l’assemblea dels seus actuals companys del grup municipal, Som Poble, la ratificació d’Alfonso González Bondía per encapçalar la llista electoral de la coalició a les properes eleccions municipals.

Acadèmic i activista cultural
Alfonso González Bondía va néixer a Reus (Baix Camp) el 13 d’agost de 1968 i està vinculat al Vendrell des de fa 25 anys. És llicenciat en Dret per la UAB (1991), Màster en Dret comparat per la UAB (1993) i Doctor en Dret per la URV (2003), obtenint el Premi extraordinari de Doctorat a la URV (Curs 2002-2003).

Actualment, González és professor titular de l’àrea de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals a la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona i membre del Consell Directiu del Centre d’Estudis en Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT).

Pel que fa a l’àmbit associatiu, acumula una llarga trajectòria de vinculació al teixit associatiu local. Alfonso González és casteller dels Nens del Vendrell des del 1997, entitat que va presidir del 2005 al 2007. Va formar part de la junta directiva de la Coordinadora de colles castelleres de Catalunya (2010-2015), que també va presidir (2013-2014).

Això de banda, González és soci dels Pastorets del Vendrell des fa més de 15 anys, on els últims anys ha participat com a actor.

També et pot interessar

Comentaris