Comencen obres de renovació de rajoles al centre de Vilafranca

11/07/2022 - 18:00h

Els treballs es faran aquesta setmana a la cruïlla del carrer de la Cort, la plaça de la Constitució, el carrer de la Parellada i el dels Ferrers

L’Ajuntament de Vilafranca durà a terme aquesta setmana treballs de millora a la cruïlla que formen el carrer de la Cort, la plaça de la Constitució, el carrer dels Ferrers i el carrer de la Parellada.

Aquesta obra pretén solucionar de manera definitiva el trencament de les rajoles d’aquesta cruïlla a causa del pas de vehicles voluminosos sobretot arran del mercat dels dissabtes, i consistirà en l’aplicació d’asfalt imprès, similar al que hi ha a la plaça del Vall del Castell i a la plaça de l’Oli.

Entre aquest dilluns i divendres es portaran a terme els treballs pròpiament de substitució del paviment de la cruïlla Cort-Constitució-Ferrers-Parellada. En aquest període estarà tallat el trànsit en aquest encreuament, si bé el pas de vianants estarà garantit.

Canvis
Durant aquests cinc dies els vehicles que efectuïn tasques de càrrega i descàrrega i el veïnat que disposi de comandament per accedir a l’illa de vianants haurà d’entrar a la zona de les places de la Vila i de Sant Joan pel carrer de Sant Joan.

Així mateix s’habilitarà com a sortida d’aquests vehicles el carrer de la Cort contra direcció cap a la font dels Alls. A banda del carrer de Sant Joan, també es podrà accedir per a càrrega i descàrrega a la zona de la plaça de la Vila pels carrers de la Font i de la Indústria.

Càrrega i descàrrega
Altres canvis provisionals amb motiu de les obres serviran per donar servei a la zona de la plaça de la Constitució, com ara que s’habilita també com a zona de càrrega/descàrrega la plaça del Vall del Castell, a la qual es podrà accedir pels carrers de Sant Pau i de la Muralla dels Vallets.

Finalment, per donar servei de càrrega/descàrrega a la zona del carrer dels Ferrers, es podrà utilitzar la plaça de Lluís Via, a la qual també es pot accedir pel carrer Muralla i amb sortida pel mateix carrer Muralla dels Vallets i pel carrer dels Ferrers.

També et pot interessar

Comentaris