Els Catarres i Suu, actuacions programades a la festa major de Cunit

07/07/2022 - 12:00h

El municipi cunitenc recupera entre aquest divendres i dilluns la normalitat de la seva festa d’estiu

El municipi de Cunit recupera aquest cap de setmana, entre divendres i dilluns, la seva festa major d’estiu amb importants novetats.

Així, tornen les activitats populars com els correfocs i les cercaviles que ompliran els carrers del municipi, a més dels balls i els concerts pels més joves i també les activitats i els espectacles infantils.

Entre les actuacions programades destaquen, per exemple, les de l’Orquesta Maravella (aquest divendres, a les 23h, a la plaça Jaume Vidal), Els Catarres (també divendres, a les 22.30h, al solar de l’avinguda de la Font), Suu (dissabte, a la mitjanit, al mateix indret) i la de Damaris Gelabert (dilluns dia 11, a les 18.30h, a la plaça del Casal).

El primer dia de la festa major cunitenca clourà, a partir de quarts d’una de la matinada de divendres a dissabte, amb l’espectacle ‘Gira 105’ que els Dj Ernest Codina i Arnau Molet, amb el ‘showman’ cunitenc Guillem Estadella, entre d’altres, oferiran després de l’actuació d’Els Catarres.

Pel que fa als actes populars més tradicionals, aquest divendres al vespre hi haurà la Cercavila Infantil de Foc, dissabte al migdia la Cercavila de Balls Populars i al vespre, el Correfoc.

Llegeix tot el programa d’actes clicant aquí.

També et pot interessar

Comentaris