Obert el termini per al sorteig per veure l’FM del Vendrell des de l’Ajuntament

06/07/2022 - 18:00h

Es poden presentar butlletes fins al 21 de juliol, de manera telemàtica i presencialment

Després de dos anys de no poder celebrar la festa major en tot el seu esplendor a causa de la pandèmia, enguany novament s’obre el balcó de l’Ajuntament del Vendrell a tothom per gaudir, mitjançant un sorteig, de la Cercavila de cultura popular, de la ballada d’honor a la Plaça Vella i dels castells del 26 de juliol, Santa Anna; així com de la Cercavila de cultura popular i ballada d’honor dels grups infantils del dia 27 de juliol, Santa Anneta.

El termini per participar es va obrir aquest dilluns i s’allargarà fins a la mitjanit del 21 de juliol.

En concret, s’ofereixen dues vies per participar en el sorteig: d’una banda, la via telemàtica, a través del formulari habilitat a l’app eAgora, i de l’altra, presencialment, omplint una butlleta al servei de portes de l’Ajuntament del Vendrell (de dilluns a divendres de 6 h a 21 h i dissabtes de 6 a 14 h);  a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga. Av. Brisamar, 1, de dilluns a dissabte de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, i diumenges i festius de 10 h a 14 h i també al Centre d’Iniciatives i Turisme, a la Ctra. Dr. Robert, 33, de dilluns a divendres de 10 h a 13 h.   

Totes les butlletes recollides i els formularis rebuts entraran en el sorteig que es celebrarà, en un acte públic, el divendres 22 de juliol, a les 14 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell.  Es sortejaran 2 places, amb un acompanyant cadascuna, tant per al dia 26 com per al dia 27. A banda de les 2 butlletes guanyadores se’n trauran també 2 de reserva pels dos dies, respectivament.

El resultat del sorteig es comunicarà a les persones guanyadores, les quals s’hauran de presentar a les 11.30 h a la porta de l’Ajuntament per poder accedir al balcó el dia 26 o el 27 de juliol, segons el resultat del sorteig.

El regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament del Vendrell, Christian Soriano, ha animat a tots els vendrellencs i vendrellenques que vulguin viure alguns dels actes més significatius de la festa major vendrellenca des d’una perspectiva diferent i especial a participar en aquesta iniciativa.

També et pot interessar

Comentaris