Cunit estrena un documental sobre la pandèmia de la Covid

Enregistrament d’una de les entrevistes pel documental.
01/07/2022 - 17:39h

Els joves Martí Esteban i Lorena Sánchez han fet més d’una seixantena d’entrevistes per documentar els efectes de la malaltia al municipi

Aquest dissabte 2 de juliol, a 2/4 de 9 del vespre, es presentarà en una projecció pública a la plaça de la Vila de Cunit el documental Cunit. Vivències d’una pandèmia.

El treball, d’una hora de durada, és un reportatge elaborat per Martí Esteban, barceloní llicenciat en periodisme, i la calafellenca Lorena Sánchez, amb els estudis d’audiovisuals, a partir d’aproximadament una seixantena d’entrevistes a persones de Cunit o que treballen al municipi, per abordar i deixar constància històrica de com van viure la pandèmia del coronavirus.

Esteban i Sánchez van estar contractats durant sis mesos per l’Ajuntament de Cunit, amb ajut econòmic del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el programa ocupacional Garantia Juvenil, per poder tirar endavant aquest projecte històric.

Entre les persones entrevistades, hi ha autoritats polítiques del municipi de Cunit, però també, per exemple, Èric Bartra, germà del futbolista penedesenc del Betis, Marc Bartra, i que gestiona un campus a Cunit. “Hem parlat amb persones que han passat la Covid i amb gent que ha estat treballant en el sector sanitari”, apunta Esteban.

A més de donar cos al documental que s’estrena demà, les entrevistes van servir per elaborar cinc episodis temàtics que es van emetre per Ràdio Cunit.

També et pot interessar

Comentaris