El Vendrell acull el I Saló del videojoc, jocs de taula, còmics i mangues ‘1UP’

Presentació del certamen. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
22/06/2022 - 18:02h

L’organitza la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell i se celebrarà aquest cap de setmana al Pavelló del Camp d’Esports

La Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell ha organitzat, amb la col·laboració del Comerç del Vendrell (CIT), el I Saló del videojoc, jocs de taula, còmics i mangues “1 Up”,  que tindrà lloc al Pavelló Municipal del Camp d’Esports aquest proper cap de setmana.

El certamen tindrà entrada gratuïta i un horari ininterromput de les 12 del migdia fins les 9 del vespre els dos dies.

El regidor de Joventut, Rubén Gràcia, ha explicat que el Saló ‘1UP’ “s’ha plantejat per a un públic familiar i especialment per a la gent jove, amb la voluntat que es converteixi en un punt de trobada dels aficionats a aquestes temàtiques. Alhora, la iniciativa també vol contribuir a dinamitzar el sector comercial del municipi que dedica la seva activitat a l’àmbit relacionat amb els videojocs, els jocs de taula, els còmics o les cartes de Magic, entre altres, i que sovint no té tanta visibilitat en altres campanyes comercials”.

L’esdeveniment tindrà diversos espais: d’una banda, una zona de jocs, on el públic assistent podrà provar diferents consoles i videojocs. També es faran els torneigs classificatoris de diferents jocs com Mario Karts, Fifa 22, Super Smash Bros, jocs de taula, etcètera.

D’altra banda, el Saló ‘1UP’ acollirà una zona d’exposició i venda, destinada a estands on es podran comprar productes directament relacionats amb el saló: videojocs, jocs de taula, còmics, mangues, merchandising o productes informàtics gamer, entre altres.

Atès l’horari ininterromput del saló, aquest també incorporarà una zona relax, amb taules i cadires per descansar, i a l’exterior del pavelló, un espai de food trucks amb servei de menjar i begudes.

Gràcies a la col·laboració de diversos espònsors, la gent jove que assisteixi a aquest saló rebrà alguns petits obsequis, així com els participants dels tornejos.

També et pot interessar

Comentaris