Coma-ruga acull per segon any el ‘T’Estiu El Vendrell’

Imatge del primer T’estiu del Vendrell celebrat el 2021 (Foto: Ramon Costa)
20/06/2022 - 17:04h

Hi haurà diverses activitats lúdiques al litoral vendrellenc coincidint amb el pont festiu de Sant Joan

El barri marítim de Coma-ruga acullirà entre dijous i diumenge d’aquesta setmana, coincidint amb el pont de Sant Joan, la segona edició del T‘Estiu El Vendrell’, una nova proposta de la Regidoria de Promoció Econòmica que es va iniciar l’any passat per a la promoció del municipi mitjançant diferents accions.

La regidora de Fires, Mari Luz Ramírez, ha destacat que “com que l’any passat va funcionar molt bé, s’ha apostat per continuar amb la mateixa fórmula d’agafar la part més lúdica del que era el Turismar”.

En aquest sentit, s’han programat diverses activitats lúdiques, com concerts, animacions infantils, una gimcana familiar, una ruta cultural i un taller relacionat amb els mosaics de l’artista Santiago Padrós i edificis històrics del nucli marítim; així com dinamitzacions teatrals, activitats esportives, una xerrada literària, una ruta comentada a la Colònia Ferroviària de Sant Vicenç de Calders, una trobada de col·leccionistes de plaques de cava i una plantada i encesa de lluïment de bèsties de foc.

D’altra banda, al passeig marítim del mateix barri marítim vendrellenc hi haurà parades d’artesania, i la plaça del Tabaris serà l’espai que acollirà un espai solidari dedicat a la protecció animal i una khaima àrab.

L’acte inaugural tindrà lloc a les 19h dijous 22, a la plaça dels Germans Trillas, i també el mateix dia i coincidint amb la revetlla de Sant Joan, a les 23 h, a la plaça del Tabaris, es donarà la benvinguda a l’estiu amb focs artificials.

El programa íntegre d’actes del ‘T’Estiu El Vendrell’ es pot consultar clicant aquí.

També et pot interessar

Comentaris