Fes estiu al Penedès

(FOTO: MARIA ROSA FERRÉ)
17/06/2022 - 11:46h

Publiquem un extra de 16 pàgines amb una àmplia oferta d’activitats turístiques que es poden fer a l’estiu per gaudir del Penedès

La pandèmia de la Covid-19 ha representat una revolució per al turisme de proximitat. Les restriccions que es van imposar per contenir el nou coronavirus van obligar al confinament dels territoris, que van aprofitar les limitacions en la mobilitat per promocionar les activitats de quilòmetre zero.

El Penedès va ser una de les zones que es va beneficiar d’aquest canvi de tendència. Tot i no poder rebre turistes de fora, tant l’Alt com el Baix Penedès van viure una bona afluència de visitants locals, molts dels quals van descobrir alguns dels atractius del territori per primera vegada.

Enguany, amb la crisi sanitària ja sota control, el Penedès vol continuar sent una destinació de referència per al públic de proximitat, i recuperar les bones xifres de visitants que havia assolit abans de la pandèmia.

D’oferta no en falta. Ajuntaments, cellers i entitats han programat un extens ventall d’activitats per als mesos més calorosos de l’any, amb propostes per a tots els públics.

Patrimoni, festivals musicals, bars de vins, locals d’oci, platja, senders… El Penedès és un territori ric en cultura, oci i festa.

En aquest suplement hem volgut recollir algunes de les propostes més destacades de l’Alt i el Baix Penedès, per poder gaudir d’un estiu 100% penedesenc. Hi podreu trobar propostes que organitzen els ajuntaments –que els darrers anys han fet un gran esforç per convertir el territori en una destinació de referència–, i també festivals musicals vinculats a cellers o d’altres organitzats per entitats o empreses promotores.

També hi descobrireu diferents activitats enoturístiques, un tipus de turisme que ja fa temps que es reivindica com un motor econòmic per a la zona. Amb els bars de vins al capdavant, els cellers s’han sumat a la tendència d’obrir portes als visitants i aconseguir que una jornada al Penedès sigui qualsevol cosa, menys avorrida.

Pots consultar aquí el sumplent en suport PDF.

També et pot interessar

Comentaris