El 3 de Vuit, finalista als Premis Petxines 2022 del Col·legi de Periodistes de Tarragona

Les petxines que es lliuraran el proper 30 de juny a Tarragona. (Foto: David Oliete)
15/06/2022 - 18:50h

El setmanari opta a rebre la Petxina Km.0 juntament amb les emissores Ràdio Cambrils i Tarragona Ràdio

El setmanari El 3 de Vuit és un dels tres mitjans de comunicació finalistes que opta a rebre la Petxina Km. 0 d’aquest 2022 que atorga la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya per distingir “el producte periodístic de proximitat, cuinat a foc lent i amb vocació de servei al territori”.

Les diferents candidatures les proposen periodistes col·legiats de tota la demarcació de Tarragona.

Els Premis Petxines de la Informació 2022 s’atorgaran el proper 30 de juny, en una festa al Teatret del Serrallo de Tarragona i a la qual, pel que fa a la categoria on aquest setmanari del Penedès és finalista per la seva contribució a “teixir comunicativament les comarques del Penedès els últims 40 anys”, també hi ha les emissores Ràdio Cambrils i Tarragona Ràdio.

Les votacions definitives es faran entre les persones assistents a l’acte i també s’atorgaran la Petxina Oberta per valorar la font informativa que treballa amb rigor, diligència i efectivitat a requeriment dels periodistes i la Petxina Tancada pel contrari, per l’hermetisme i poca accessibilitat.

En la primera d’aquestes dues categories hi ha la Creu Roja de Tarragona, l’equip de comunicació de les Decennals de Valls (Alt Camp) i el Port de Tarragona; mentre que a la Petxina Tancada hi opten Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea (AENA), la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Durant la festa també s’atorgarà, per decisió de la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i al marge de les votacions, la Petxina Daurada a un/a periodista vinculat al territori, en senyal de reconeixement a la seva trajectòria professional. En aquesta trentena edició dels Premis Petxines recaurà en la col·legiada Fàtima Llambrich (L’Ametlla de Mar, 1980), periodista amb quasi 20 anys de trajectòria a Televisió de Catalunya que està especialitzada en informació policial i judicial. És autora del llibre Sense cadàver (Ara Llibres, 2016), sobre
l’homicida condemnat Ramón Laso, i l’any 2018 va obtenir el Premi Justícia a la trajectòria professional, que atorga la Generalitat de Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris