El Poble Nou obre les festes de barri a Vilafranca aquest cap de setmana

09/06/2022 - 12:00h

El grup d’havaneres Xató amenitzarà la tarda de diumenge amb el tradicional rom cremat per a tothom

El barri del Poble Nou obre aquest cap de setmana les festes de barri de Vilafranca. Serà avui al vespre amb el pregó que pronunciarà el vilafranquí Jesús Velacoracho, investigador i divulgador de les històries del vi. La traca d’inici de festa i una classe oberta de swing completaran els actes del primer dia.

Jesús Velacoracho pronunciarà el pregó de la festa del barri del Poble Nou

Per a dissabte en destaquen el vermut electrònic que organitzen al migdia els administradors de la festa major amb Dj Joan Sadurní, i a la tarda l’espectacle infantil a càrrec del Gran Gabini Show. Al vespre, el gran ball de vetlla tancarà els actes.

Finalment, per a diumenge queden les bitlles catalanes al matí, les sardanes amb la Catània al migdia, les havaneres amb el grup Xató a la tarda, i el concert de la coral Kandenit al vespre. Tots els actes, que es poden consultar a l’agenda cultural, es faran al parc Tívoli.

Enguany s’estrena la nova junta de l’Associacio de Veïns, que en els propers sis anys presidirà Josep M. Tobella i l’acompanyaran Joan Padilla com a sostpresident; Marina Lassa, secretària; Miquel Giner, tresorer, i Maria Rosa Freixedas, Isidre Barrado i Fina Milà com a vocals. Els objectius de la nova junta passen per modernitzar, dinamitzar i ampliar l’entitat, tot establint relacions més fluides amb els associats, veïns i comerciants i entitats del barri.

En darrer terme enguany s’aprofitarà per presentar una nova loteria de Catalunya anomenada “La Dooble”, que es podrà adquirir a Ca la Madrona. Una loteria destinada a entitats sense ànim de lucre de la qual es farà el sorteig el 20 de desembre d’enguany, i per cada participació de 5 euros es jugaran dos números. L’associació disposarà d’un número fix que oferirà als associats.

També et pot interessar

Comentaris