Castellví de la Marca decidirà com serà el nou parc de la Fassina de la Múnia

09/06/2022 - 11:00h

Durant quinze dies, els veïns podran decidir a través d’un procés participatiu quina de les 3 opcions proposades prefereixen que es realitzi

El veïnatge de Castellví de la Marca decidirà com serà el nou “Parc de la Fassina”, situat en els antics terrenys de Vins Font. Durant aquesta setmana i la vinent, els veïns podran decidir a través d’un procés participatiu quina de les 3 opcions proposades prefereixen que es realitzi. Les votacions són tant telemàticament com presencialment, per arribar a tots els públics del municipi. Poden participar en el procés les persones empadronades al municipi majors de 16 anys.

A principis d’aquest 2022 s’ha dut a terme el projecte d’enderroc de l’edifici de les instal·lacions de Vins Font de la Múnia. L’obra ha consistit en l’enderroc total d’un edifici d’ús industrial format per diferents edificacions destinades a l’emmagatzematge i elaboració de vi. Aquest espai presentava un estat de degradació i mala salubritat i higiene. Amb el seu enderroc, s’ha recuperat un espai verd de 3.747,52m² al centre de la Múnia, el que serà el futur “Parc de la Fassina”.

Aquestes són les dues propostes restants.

També et pot interessar

Comentaris