Sant Martí Sarroca homenatja els avis més grans del municipi a la festa de la Gent Gran

08/06/2022 - 12:00h

L’alcalde Josep Maria Padullés va fer la seva primera aparició pública d’ençà d’haver patit un ictus

Després de dos anys de no poder-se celebrar a causa de la Covid, el passat 5 de juny l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca va tornar a organitzar la Festa de la Gent Gran, convidant al Pavelló Poliesportiu tots els martinencs i martinenques majors de 65 anys a un dinar popular. La festa va comptar amb la indispensable col·laboració d’un grup de voluntaris i voluntàries, alguns de ben joves, que van servir el menjar a les taules i a qui l’Ajuntament vol agrair públicament.

En el transcurs de l’acte es va homenatjar Antonio Rosell Escofet, de 102 anys, de Cal Xic Martí de l’Hostal, i Rosa Rubió Colet, de 101 anys, de Ca l’Empena, com l’avi i l’àvia de més edat del municipi. Es dona el cas que també ho eren els dos anys que no es va poder celebrar la festa i per tant se’ls va lliurar tres plaques a cadascun. Rosa Rubió no va poder assistir-hi personalment i les plaques les va recollir Sònia Jansà, amiga de la família. Les plaques van ser lliurades per la Pubilla i l’Hereu de Sant Martí i, per primera vegada, també per la Pubilla del barri de la Bleda.

El torn de parlaments el va obrir el Regidor d’Hisenda, Acció Social i Salut, Joan Olivella, com a responsable polític de la festa. Es va mostrar orgullós de formar part d’un Equip de Govern que treballa pel benestar de la gent gran, en una època de Covid en què han procurat no deixar desatès ningú. Va fer un emotiu reconeixement al Regidor de Promoció Econòmica i de Turisme, Joan Lluís Climent, i a l’Alcalde, Josep Maria Padullés, que en les darreres setmanes han estat ingressats per problemes de salut, però que no es van voler perdre la festa. Precisament, Padullés també va adreçar unes breus paraules als convidats. Tot i estar encara convalescent per haver patit un ictus, va voler agrair les mostres de suport de molts martinencs durant aquests dies. Va cedir la paraula a la que ara és l’Alcaldessa Accidental, Sònia Jansà, que va tancar el torn de parlaments amb un missatge de futur i d’esperança.

La Festa de la Gent Gran va continuar amb l’actuació de la Coral Sarroca Nova i la del cantant Marc Anglarill que va interpretar conegudes melodies mentre es passejava entre les taules dels comensals

També et pot interessar

Comentaris