Èxit organitzatiu i gran participació en la Trobada XL d’Olèrdola

08/06/2022 - 11:13h

Prop de 1.800 visitants van passar pel conjunt monumental on destaca el concert de tribute a Queen, dissabte a la nit

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha ofert una primera valoració molt satisfactòria de la celebració, aquest passat cap de setmana, de la 40a Trobada d’Olèrdola. De manera general s’ha destacat l’èxit organitzatiu i la gran participació de la Trobada XL, la del “retrobament” amb la festa del municipi després de dos anys de no poder-se fer a causa de la pandèmia. Fonts del Museu d’Arqueologia xifraven en prop de 1.800 les visites que el Conjunt monumental ha acollit aquest cap de setmana de portes obertes al jaciment.

La festa es va viure enmig d’un ambient de civisme i els actes, llevat d’algun cas puntual, es van realitzar amb puntualitat i amb una generalitzada bona assistència de públic i sense incidències remarcables. Això sí, en aquest apartat de calcular l’afluència, sobresurt l’elevada resposta que va obtenir el concert “Show must go on-Tribute a Queen”, de dissabte a la nit. Les valoracions recollides coincidien en assenyalar que no es recordava un acte de dissabte a la nit amb tanta participació a la Trobada.

Les 550 racions planificades per la botifarrada, abans del concert, es van exhaurir. I l’endemà diumenge, de la paella popular se’n van acabar servint més de 450 racions. També va ser molt ben rebut el refrescant espectacle d’animació familiar que La Tresca i la Verdesca oferia diumenge a la tarda.

També et pot interessar

Comentaris