Premi L’Arc Serveis al millor projecte social del Vendrell

24/05/2022 - 13:06h

La iniciativa ‘El Teu Dia Dia’ ha estat la guanyadora del concurs de l’Institut Andreu Nin pensat per donar servei a gent gran

L’Arc Serveis va fer entrega aquest dilluns del premi del Concurs al millor projecte social per a gent gran convocat a l’Institut Andreu Nin del Vendrell.

El projecte guanyador ha estat ‘El Teu Dia Dia’, presentat pels alumnes del grup format per Aitana Marín, Alba Ramírez, Andrea Valverde i Ariadna Ventosa, del curs d’Atenció a persones en situació de dependència de l’IES Andreu Nin.

La regidoria de Serveis Socials, Salut, Habitatge i Gent Gran de l’Ajuntament del Vendrell, Montserrat Martín, va fer l’entrega del premi, dotat amb 200 euros, a la sala d’actes del centre.

El jurat, format pel professorat del curs i per les coordinadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Baix Penedès i del Tarragonès, han valorat el projecte ‘El Teu Dia Dia’ perquè és el que millor es pot adaptar a un domicili particular d’una persona major i per la seva viabilitat.

Un altre dels punts forts del projecte és que pot proporcionar eines d’intervenció i de millora de la qualitat de vida de la gent gran, amb propostes que poden contribuir a la seva autonomia, dignitat i respecte.

L’Arc Serveis recorda que el mes d’abril passat va convocar el primer Concurs per a estudiants del Grau en Treball Social de la URV amb l’objectiu de facilitar la vida de la gent gran o amb dependència a la seva llar.

Més endavant, es va convocar un altre concurs adreçat a l’alumnat del Curs d’atenció a persones en situació de dependència de l’IES Andreu Nin i als estudiants del Curs d’atenció sosiosanitària a persones dependents en institucions socials de l’acadèmia CEP.

La gerent de L’Arc Serveis, Jerusalem Torra, explica que “la iniciativa pretén millorar la vida diària de les persones beneficiàries del SAD i donar cobertura, en part, a les seves necessitats”.

També et pot interessar

Comentaris