El Casal enceta els sopars Vila&taula, converses amb persones emblemàtiques

19/05/2022 - 16:23h

El restaurant Mussonades acollirà el primer dels sopars que tindrà com a finalitat compartir experiències amb Xavier Pallerola, memòria viva del bàsquet a Vilafranca

El Casal de Vilafranca ha creat una nova iniciativa per fomentar la memòria de la història social i cultural de Vilafranca i ho ha fet amb els sopars Vila & taula, que iniciaran dimecres 25 de maig a les nou del vespre al restaurant Mussonades.

La primera persona convidada és en Xavier Pallerola, una figura vilafranquina que és memòria viva del bàsquet a casa nostra i que permetrà a les persones assistents conèixer anècdotes del bàsquet vilafranquí, però també pròpiament de la vila i de la seva vida.

La finalitat del sopar no és altre que la de poder compartir i conversar d’una forma distesa amb persones que formen part de la història cultural de Vilafranca i que poden compartir el seu coneixement i experiències.

Aquest sopar és obert a tothom i tindrà un cost de 20€ per persones associades i de 23€ pel públic general.

Es requereix inscripció prèvia per participar-hi, a través del telèfon d’atenció al públic de l’entitat: 93 890 12 48, enviant un correu a oficines@casal.orga o bé acudint a les oficines de l’entitat de 17:00h a 20:00h

També et pot interessar

Comentaris