Dijous s’obren les preinscripcions per participar a la Festa Major dels Petits de Vilafranca

11/05/2022 - 16:09h

Enguany s’ofereixen un total de 350 places repartides en els 16 balls que hi tenen representació i el termini acabarà el 29 de maig

Aquest dijous 19 de maig s’obren les preinscripcions per participar a la Festa Major dels Petits de Vilafranca. Els Administradors i Administradores del 2022, el Servei de Cultura de l’Ajuntament i la Comissió voluntària encarregada d’aquesta activitat han posat en marxa el procés d’inscripció per participar a la Festa Major dels Petits de Vilafranca que enguany ofereix un total de 350 places en els 16 balls que hi tenen representació. Els infants també tenen opció de formar part dels Falcons i de les colles castelleres infantils, per a les quals no hi ha un límit de places. En aquest cas, cal posar-se en contacte directament amb cada colla.

Tindran prioritat per participar a la Festa Major dels Petits els infants empadronats a Vilafranca o bé que ho estigui com a mínim el pare o la mare o el tutor o tutora legal. Les nenes i els nens  d’altres municipis podran inscriure’s un cop ho hagin fet els de Vilafranca i partir del resultat del sorteig que definirà els horaris.

Calendari de preinscripcions i inscripcions

El període de preinscripció serà del 19 al 29 de maig. El tràmit es podrà fer en línia a través de www.vilafranca.cat donant-se d’alta de l’IdCAT Mòbil. Les persones que tinguin dificultats per utilitzar els canals telemàtics poden adreçar-se al Servei de Cultura, a l’Escorxador (c. Escorxador, 21), de dilluns a divendres, de 17 a 19 h.

El dimarts 31 de maig, a les 20h, a l’Escorxador, es farà el sorteig de les lletres que definiran els horaris d’inscripció seguint l’ordre alfabètic, de manera que cada família tindrà assignada una franja horària per inscriure’s. La taula d’horaris es podrà consultar a la web de l’Ajuntament i es farà arribar a les famílies per correu electrònic.

El dijous 9 i el divendres 10 de juny, entre les 17.30h i les 21h, a l’Escorxador es faran les inscripcions. Caldrà acreditar que s’ha fet la preinscripció (portant el justificant corresponent o facilitant el número de registre), mostrar un document que acrediti l’edat de l’infant i presentar omplerts i signats els formularis d’inscripció que es podran descarregar des de la web de l’Ajuntament i també estaran disponibles en el moment d’inscriure’s.

Si el ball que es tria en primera opció està ple, se n’oferirà un altre en el mateix moment de la inscripció. Els infants que vulguin ballar amb el Drac, els Gegants i els Capgrossos han de venir presencialment a les inscripcions per comprovar que reuneixen els requisits físics que es demanen.

També et pot interessar

Comentaris