Acció de Jovent Republicà per a la gratuïtat de l’autopista C-32

09/05/2022 - 18:57h

L’organització juvenil d’ERC va desplegar una pancarta a Cubelles i reivindica també millores en el servei de transport públic

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Penedès han denunciat aquest cap de setmana, des de l’autopista C-32 a l’altura de Cubelles (Garraf), el “preu desorbitat del peatge”, tot desplegant una pancarta.

Aquesta acció, segons Jovent Republicà, està inclosa en la campanya ‘Vertebrem la Vegueria, connectem el Penedès’, la qual té l’objectiu de posar sobre la taula les mancances del transport públic al territori. A banda d’aquesta reivindicació, però, des de l’organització asseguren que cal treballar per la gratuïtat del peatge de la C-32, que és un dels pocs que queden a Catalunya.

“Mentre que el servei de Rodalies és nefast i mai va bé, l’alternativa amb cotxe des del Garraf i el Baix Penedès continua sent molt cara. No pot ser que anar i tornar des de Vilanova i la Geltrú fins a Barcelona en cotxe et costi gairebé quinze euros. És un despropòsit i els joves no ho podem assumir”, ha afirmat el secretari d’organització del Jovent Republicà Penedès-Anoia, Pol Kobeaga.

Des de l’organització defensen que el seu model de mobilitat és apostar pel transport públic, però asseguren que la situació de la Renfe és insostenible, de manera que, molt sovint, es veuen obligats a utilitzar el vehicle privat si volen arribar a temps als llocs.

També et pot interessar

Comentaris