44 ucraïnesos s’allotjaran durant quinze dies a Cal Pau Cruset de Torrelles de Foix

07/03/2022 - 22:51h

Es tracta d’una de les acollides en grup de persones desplaçades pel conflicte a Ucraïna més importants fins al moment a tot l’estat

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha informat que aquest aquest diumenge 6 de març han arribat un grup de 44 persones refugiades ucraïneses, infants i dones majoritàriament, a una casa rural del municipi, on s’hi estaran 15 dies.

Es tracta d’una de les acollides en grup de persones desplaçades pel conflicte a Ucraïna més importants fins al moment a tot l’estat. El viatge i l’estada ha estat coordinat per una ONG.



L’Ajuntament de Torrelles de Foix s’ha adreçat als organismes comarcals, així com a la Generalitat, a l’organització no governamental i als propietaris de l’allotjament per tal de fer seguiment d’aquesta actuació. També s’ha donat compte a d’altres estaments, com els Mossos d’Esquadra i al departament de Salut per tal de poder gestionar de la millor manera la situació.

L’administració local es posa a la seva disposició per oferir-los el suport i acompanyament que puguin requerir durant aquest periode al municipi.  L’Ajuntament ha habilitat un punt de recollida de materials de primera necessitat a les oficines municipals i que se’ls farà arribar per donar-los la millor atenció possible. I vol agrair també la tasca humanitària de l’ONG SOS Ucraina i a la casa rural Cal Pau Cruset, així com a tots els veïns i veïnes que han donat productes i aliments.

També et pot interessar

Comentaris