La dissenyadora de vestuari Blanca Ferré farà el pregó de la festa major de Vilafranca

07/03/2022 - 21:44h

La pregonera s’ha mostrat visiblement contenta i amb ganes que arribi el dia per poder donar el tret de sortida “com cal” a la festa major vilafranquina

La dissenyadora de vestuari, modista i sastressa Blanca Ferré i Carreras serà la pregonera de la festa major de Vilafranca. Ferré és, també, professora d’Arts del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona. Blanca Ferré és llicenciada en escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona i amb una àmplia vinculació amb la societat vilafranquina i, concretament, amb la Festa Major.


Membre de la comissió de l’elaboració del Protocol i també del Consell de la Festa Major, del Ball de Gitanes- i el seu grup recuperador- i col.laboradora del Ball de Foc. A més, ha dissenyat i/o realitzat els vestuaris de diferents balls i ha dut a terme projectes per l’Ajuntament de Valls com ara les Dames i Vells i els Cercolets. També ha dissenyat i confeccionat el vestuari de diferents personatges de la Cavalcada de Reis de Vilafranca i Carnaval.

Blanca Ferré vol fer un pregó “que convidi a viure la festa, amb intensitat, amb emoció i somriures perquè enguany ens mereixem una gran festa major i el meu repte és pregonar-la com cal”, però avisa que també “ reivindicarà i parlarà clar”.

També et pot interessar

Comentaris