Dissabte torna el Carnaval infantil al Casal de Vilafranca

22/02/2022 - 19:14h

Una Gran Festa de carnaval, amb photocall, desfilada de difresses, animació infantil amb el grup “La Tresca i la Verdesca” i sorteig de regals entre els assistents

Aquest dissabte de 17.30 a 20 h del vespre, el Casal de Vilafranca torna a celebrar la Gran Festa de Carnaval Infantil. Els infants podran gaudir d’un photocall a l’entrada on podran fer-se fotografies amb les seves disfresses, abans de poder desfilar per la platea del Teatre Casal. En acabat, podran gaudir d’un concert en directe amb el grup infantil d’animació “La Tresca i la Verdesca”, que duran el seu espectacle ZUM.

Per tancar la festa, també se sortejaran  joguines i altres obsequis entre tots els infants assistents. Tota la vetllada estarà amenitzada per l’animador del Club Family del Casal, el personatge del conserge Calaf.

Els socis i sòcies del Casal tindran entrada gratuïta a la festa i podran retirar les seves invitacions amb antelació a través de la APP del Casal, a les oficines de l’entitat els laborables de 17:00h a 20:00h o acreditant-se a l’entrada de la festa. Les persones no associades també hi podran venir, retirant les entrades a la web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com o el mateix dissabte a taquilla mitja hora abans de l’obertura de portes a les 17h.

La tresca i la verdesca

La tresca i la verdesca realitza la seva primera actuació l’abril de 1998 a la Garriga, per l’A.E. Jaume Oliveras. Els seus membres fundacionals són en Claudi Llobet, en Toni López i en Jordi López.

La tresca sempre s’ha identificat amb el món de les abelles per la seva manera d’organitzar-se i de treballar, però no és fins el Carnaval de 1999 que decideixen encarnar-se en aquest insecte. Des d’aleshores cada cop que pugen dalt d’un escenari per a fer el seu espectacle, ho fan sota la pell d’una abella. El seu primer espectacle es diu “això, allò i allò altre” que amb el temps evolucionarà a “Zum”.

Zum és l’evolució natural de l’espectacle d’animació amb què La tresca va fer els primers passos. Al seu moment es va consolidar amb el nom d’Això, allò i allò altre, i va ser presentat a La Mostra de la Xarxa a Igualada (2001) i a la de Rialles (Cerdanyola 2005).

Amb aquest espectacle les abelles de La tresca han treballat per tot Catalunya i Balears, cantant en destacades festes majors, com La Mercè i Santa Eulàlia a Barcelona, Santa Tecla a Tarragona, les Fires de Girona, La Verge de la Candela a Valls, les Festes de Maig de Badalona o les Santes a Mataró. També ha estat representat en escenaris com la Festa dels Súpers de Televisió de Catalunya (2003 i 2008), la Festa de l’Aigua (2007) i la Festa del Cel de Barcelona (2005), la Fira de Música al Carrer de Vilaseca (2005), el Festival de teatre per a tots el públics Esbaiola’t (2008), el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans (2013), el Festival Barruguet a Mallorca (2014) o més recentment al Festival de Música en Família de Girona, el Festivalot (2015).

També et pot interessar

Comentaris