Denuncien una agressió homòfoba a un jove gai a Calafell

El logotip de l’Observatori Contra l’Homofòbia que ha denunciat el cas de Calafell.
24/12/2021 - 13:01h

L’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) ha denunciat una agressió a un jove gai a Calafell la matinada d’aquest dijous.

Segons ha explicat a l’ACN el president de l’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH), Eugeni Rodríguez, la víctima va rebre un cop de puny a la cara mentre els agressors proferien crits com ‘bujarra de merda’.

El jove va haver de ser atès a urgències. En un primer moment, segons explica Rodríguez, la víctima no va poder presentar la denúncia als Mossos d’Esquadra. Després, però, l’OCH ha activat el protocol de registre d’incidències i, segons Rodríguez, el cos policial es posarà en contacte amb el jove per recollir la denúncia.

Prèviament, la mateixa víctima havia fet públic a través de les xarxes socials l’agressió. Ha explicat que caminava pel carrer quan un home que anava en grup se li ha acostat i li ha propinat el cop de puny a la cara. Mentre el colpejava, assegura que l’agressor l’ha insultat cridant-li ‘bujarra!’. La víctima demanava col·laboració ciutadana per poder identificar l’agressor.

L’OCH s’ha posat en contacte amb la víctima, a la qual li ha donat l’oportunitat de rebre tots els serveis psicosocials i d’acompanyament jurídic.

Segons les xifres de l’observatori, en el que va d’any s’han registrat 280 incidències a Catalunya, 11 de les quals a la demarcació de Tarragona. És un 175% més que l’any passat. Rodríguez considera la situació “esgarrifosa”.

També et pot interessar

Comentaris