Monogràfic nadalenc de 32 pàgines a l’edició del 3d8 en paper

17/12/2021 - 13:20h

S’acosten les festes de Nadal i, un any més com fa el 3d8 des de la seva aparició l’any 1982 a les comarques de l’Alt i el Baix Penedès, aquest divendres publiquem uns dies abans a l’edició en paper un especial monogràfic dedicat a aquestes dates.

Un Nadal que, com l’any passat, arriba condicionat per la pandèmia del coronavirus de la Covid-19. Amb tot, la situació actual, en plena sisena onada de contagis, és força diferent de la de fa un any, quan encara no hi havia ningú vacunat contra el virus.

Ara, en canvi, amb més d’un 70% de la població penedesenca vacunada, les festes s’afronten amb menys incertesa i intranquiŀlitat que fa un any. Això no vol dir que s’hagi d’abaixar la guàrdia pel que fa al necessari compliment de les restriccions marcades per les autoritats sanitàries, però és cert que, si bé ha millorat la situació, encara és un Nadal diferent dels d’abans de la pandèmia.

Pel que fa a aquest monogràfic nadalenc, conté d’entrada vuit articles sobre els orígens de tradicions nadalenques com el tió, la missa del Gall i el caganer, entre altres. També hi podreu trobar diverses propostes destacades als municipis penedesencs, informacions de les fires de Santa Llúcia de l’Arboç i Gelida, una agenda amb els actes que cal tenir presents per gaudir de les festes i alguns consells, per exemple, relacionats amb la reducció de residus que s’acostumen a generar durant les festes.

PUBLICITAT

Les dues properes setmanes sortim en dijous

Per bé que el 3d8 tornarà a sortir al carrer encara una vegada més abans de Nadal, aprofitem ja per desitjar bon Nadal a lectors, subscriptors i anunciants del setmanari, i per informar que, excepcionalment, les dues properes setmanes l’edició en paper sortirà en dijous (els dies 23 i 30 de desembre).

També et pot interessar

Comentaris