Extingit l’incendi que aquest divendres ha cremat una nau industrial a l’Arboç

La nau industrial afectada per l’incendi (Foto: ACN)
03/12/2021 - 18:36h

Un dels ferits ha pogut ser donat d’alta i els tres més greus estan ingressats a l’Hospital de la Vall d’Hebrón

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit cap a les 6 d’aquest divendres a la tarda l’incendi que ha cremat una nau industrial al carrer Tallers, 12, del polígon industrial El Foix de l’Arboç.

El cos d’emergències ha arribat a destinar-hi 17 dotacions terrestres, les quals s’han anat retirant a mesura que el foc estava controlat.

Finalment, ha cremat la nau de l’empresa afectada, Catalana de Residus i que es dedica al reciclatge d’aerosols i altres productes disolvents; a més de l’empresa Dana, amb un solar al costat.

Pel que fa als vehicles afectats, han quedat totalment calcinats tres remolcs buits i una cisterna a les mateixes instal·lacions afectades, a més de diversa afectació en una mitja dotzena de vehicles del voltant, suposadament arran del foc que els ha acabat arribant per l’explosió d’alguns aerosols.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès ‘in situ’ 9 persones, una desena ha estat inicialment evacuada a l’Hospital del Vendrell -i ja ha estat donada d’alta aquesta mateixa tarda-, mentre que els tres ferits de més gravetat han estat ingressats a l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris