13 ferits, tres d’ells greus, en un incendi en un polígon de l’Arboç

Pla general de l’empresa afectada per un incendi al polígon de l’Arboç. FOTO: ACN
03/12/2021 - 14:16h

El foc afecta una empresa de tractament de residus i ha cremat diversos camions i vehicles, provocant una fumarada que es veu des de molt lluny

Un incendi crema almenys cinc camions en un polígon de l’Arboç , cosa que provoca una important fumarada negra que es veu a diversos quilòmetres de distància i ha ferit a 13 persones, tres d’elles greus per cremades que s’han traslladat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Hi ha nou ferits lleus més i un altre que està sent atès. L’avís del foc ha estat a les 11.02 hores en un aparcament entre dues naus industrials del carrer Tallers, al polígon Foix de la localitat. Els Bombers de la Generalitat hi ha enviat onze dotacions.

L’empresa afectada és de tractament de residus on hi ha olis, dissolvents i altres materials derivats i inflamables. Els Bombers treballen en l’extinció del foc i fent tasques de protecció per evitar que es propagui a altres instal·lacions properes. El SEM ha activat deu unitats terrestres especialitzades, dos helicòpters medicalitzats i tres unitats de logística.

L’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, diu que tot apunta que l’origen de l’incendi ha estat una guspira que ha entrat en contacte amb aerosols i assegura que estan “preocupats” perquè hi ha hagut tres incendis durant l’última dècada

Comentaris