Albinyana i la Bisbal s’adhereixen a una campanya contra la violència masclista

Treballadors de l’Escola Joan Perucho d’Albinyana, fent el salt de la campanya.
25/11/2021 - 21:00h

Impulsada per Aqualia, contribuirà a finançar un taller d’inserció laboral per a dones que en són víctimes

El Dia Mundial contra la Violència de Gènere, que se celebra aquest dijous 25 de novembre, ens recorda un any més que la lluita contra aquesta xacra és necessària com a pas previ per assolir la igualtat, el desenvolupament, la pau i el compliment dels drets humans de les dones i les nenes.

L’empresa Aqualia que gestiona el servei d’aigües a Albinyana i la Bisbal del Penedès, entre d’altres municipis, posa en marxa una nova edició de la seva campanya #AqualiaContigo contra la violència de gènere.

Sota el lema “Fes el salt!”, convida a tothom a participar en el repte d’igualar, saltant, l’alçada de la cascada d’aigua més gran del món: el Salt de l’Àngel, un salt d’aigua d’un quilòmetre de caiguda.

Per participar només cal entrar a www.aqualiacontigo.com, pujar una foto saltant i compartir-la a Twitter amb el hashtag #AqualiaContigo.

Cada foto carregada a la web contribueix a sumar metres fins a arribar als 1.000 metres del Salt del Ángel. Un cop aconseguida aquesta altura, Aqualia finançarà un campament de tallers d’ocupació, organitzat per la Fundació Adecco i dirigit a dones víctimes de violència de gènere i els seus fills.

Aquest projecte d‟integració sociolaboral pretén salvar les barreres que troben les dones per manca de recursos econòmics o de suport familiar. Gràcies al campament, durant una setmana es podran centrar en la recerca de feina mentre els seus fills, d’edats compreses entre els 4 i els 12 anys, gaudeixen d’uns dies de lleure i de temps lliure.

Els ajuntaments d’Albinyana i de la Bisbal del Penedès s’han sumat a la iniciativa i, per exemple, la regidora d’Igualtat d’Albinyana, Vanessa Cornejo, i els treballadors municipals han fet un salt per demostrar el seu rebuig a la violència de gènere. També ho ha fet l’equip docent de l’escola Joan Perucho.

Participants en l’acte del 25-N a la Bisbal del Penedès

Quant al municipi de la Bisbal del Penedès, aquest dijous s’hi ha fet una caminada i al final s’ha llegit el manifest unitari del 25 de novembre. L’acte ha acabat a tocar del local social del Priorat, on l’artista vendrellenc Jordi Romeu (@antidote.study) ha pintat un mural basat en una obra d’Esther Gili (@esthergili).

El material necessari l’ha posat Aqualia i el frontal de l’obra artística fa 11 metres de llargada per 4 metres d’alçada, amb dos costats de 5 metres d’amplada.

També et pot interessar

Comentaris