Cauen els delictes a Sant Sadurní segons la Junta de Seguretat Local

17/11/2021 - 18:48h

Les mesures preventives en matèria de seguretat es tradueixen en una baixa incidència

La Fassina va acollir la Junta de Seguretat Local de Sant Sadurní d’Anoia, una reunió que té per objectiu que les diverses forces de seguretat puguin aprofundir i compartir informació sobre la situació general actual de la vila en matèria de seguretat.

Durant el transcurs de la Junta es va posar de manifest que les mesures preventives en matèria de seguretat que s’apliquen al municipi es tradueixen en una baixa incidència de delictes.

Aquesta sessió va comptar amb la presència de tots els cossos i forces de seguretat que tenen competències sobre el territori (Policia Local, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional), i per primer cop també s’ha comptat amb la presència dels responsables del Cos de Bombers de la Generalitat. Per part de l’Ajuntament hi van assistir l’alcalde Josep Maria Ribas, el primer tinent alcalde Ton Amat i el regidor de Governació, Pere Vernet.

Els representants dels diferents cossos van anar detallant les estadístiques referents al seu àmbit. La principal conclusió que es va extreure és que a Sant Sadurní hi ha hagut un descens tant dels delictes penals com dels administratius. Per fer aquesta comparativa s’ha tingut en compte els indicadors del 2019 en relació als del 2021, ja que s’ha considerat que els efectes de la pandèmia invalidaven les estadístiques del 2020.
Cal destacar el descens en les ocupacions d’habitatges i dels accidents de trànsit. Per contra, hi ha un repunt dels delictes relacionats amb les noves tecnologies, com estafes amb criptomonedes o delictes informàtics.

També et pot interessar

Comentaris