Iniciativa solidària per al Club Social ‘El Llorer’ del Vendrell

Participants en el projecte solidari (Foto: Associació Dones amb Iniciativa del Vendrell=
15/11/2021 - 13:46h

Dones amb Iniciativa ven bosses de roba per recaptar fons per a programes d’atenció a persones amb transtorns mentals

El Grup de Dones Amb Iniciativa del Vendrell ha iniciat un projecte solidari en suport al Club Social “El Llorer”, entitat que treballa per a la millora de les capacitats de les persones amb problemes de salut mental amb activitats i tallers terapèutics.

L’associació de dones ha elaborat una bossa de roba on hi apareix el perfil de dones de diferents àmbits del Vendrell, ja sigui del teixit social, associatiu, sanitari, polític, empresarial, veïnal, etc… Totes elles han cedit la seva imatge amb un objectiu comú: vendre el màxim de bosses per recaptar diners que es destinaran a programes del centre que ofereixin atenció a persones amb trastorns mentals i que presenten dificultats d’inserció i d’integració dins la seva comunitat.

El reportatge fotogràfic ha anat a càrrec de Ramon Costa (Serveis Fotogràfics AFN Press), que ha estat l’encarregat de realitzar les fotos a totes les dones de forma altruista i, Juanka Fuentes, president de l’Asociación Cultural Extremadura El Vendrell, que ha ofert el suport logístic.

Des del Grup de Dones amb Iniciativa del Vendrell es vol agrair a totes les dones implicades i que s’han ofert voluntàriament per configurar el collage d’imatges. I especialment a la regidora de Salut, Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge, Montse Martín; la presidenta de Món Tocat Baix Penedès, Montserrat Navarro; i a Ros Ensenyat, delegada de la Lliga Contra el Càncer al Vendrell, “per haver creat sinergies i donar visibilitat a la tasca d’aquesta fundació”.

En relació a aquest projecte solidari, la presidenta de Dones Amb Iniciativa del Vendrell, Gracia Cerrato, subratlla que “els ponts poden construir-se amb pedres, formigó, fusta i diversos materials, però el material més sòlid i que més perdura és el de la solidaritat i aquell crea lligams entre la comunitat i els diferents col·lectius”.

Tret de sortida al projecte

En breu es presentarà el resultat d’aquest projecte solidari en un bonic acte on hi participaran totes les dones que formen part del collage i en què es donarà el tret de sortida  a la venda del producte.

En aquest acte es convidarà a tothom a participar a les activitats previstes enguany per la 30a edició de La Marató de TV3, dedicada als trastorns i problemes de salut mental i que afecten a una de cada quatre persones en algun moment de la seva vida. Unes conseqüències que tenen un impacte social, sanitari i en la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

També et pot interessar

Comentaris