El CCBP instal·la 12 miradors per potenciar els atractius del Baix Penedès

10/11/2021 - 13:38h

La iniciativa per al foment del paisatge i els elements patrimonials han suposat una inversió d’11.138 euros

El Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) ha habilitat 12 miradors arreu de la comarca per treure partit al paisatge i els elements patrimonials del territori. La iniciativa, amb una inversió d’11.138 euros, vol ser un important reclam turístic.

Els miradors queden entrellaçats amb una ruta senderista de 113 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell, en la qual s’ofereixen diferents opcions d’allotjament a cada municipi.

Turisme a banda, el conseller comarcal Jaume Casañas ha destacat que també hi ha la voluntat d’atraure veïns del Baix Penedès per visitar indrets desconeguts. “Volem posar en valor l’oferta hotelera, els allotjaments rurals i la gastronomia de la comarca, on hi ha una àmplia varietat d’activitats culturals i enoturístiques”, ha apuntat el responsable comarcal de Turisme i vicepresident del CCBP.

El projecte s’ha elaborat i liderat des de l’àrea de Turisme del CCBP amb col·laboració dels ajuntaments de la comarca del Baix Penedès interessats a formar part del projecte, i amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Patronat de Turisme.

Els miradors estan situats a l’Ermita de Sant Antoni d’Albinyana, al Massís de Bonastre, al Camí de Masarbonès de Masllorenç, a l’Ermita de Sant Miquel del Montmell, a la Riera de la Bisbal, als Colls de Santa Oliva, a la Torre de Guaita de Banyeres, a l’Hostal de Sant Jaume dels Domenys, a la Badalota de l’Arboç, a la Carrerada de Santa Coloma de Cunit, a la Talaia de Calafell i al Parc de Sant Vicenç del Vendrell.

Tot plegat està disponible al Wikiloc del Consell Comarcal del Baix Penedès i el qual es pot consultar a:  https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/miradors-del-baix-penedes-87430809

També et pot interessar

Comentaris