25 denúncies i 3 patinets immobilitzats en l’última campanya de control policial al Vendrell

La policia vendrellenca ha intensificat la vigilància dels patinets a la via pública (Foto: Ajuntament del Vendrell)
09/11/2021 - 13:00h

La campanya per vigilar els vehicles de mobilitat personal s’ha fet entre el 25 d’octubre i el 7 de novembre

En el marc del Pla Especial de Millora de la Convivència i la Seguretat (PEMCS), entre el 25 d’octubre i el 7 de novembre la Policia Municipal del Vendrell ha dut a terme una campanya específica de controls preventius de patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal per fer complir la normativa vigent i evitar comportaments que puguin suposar un perill per a la seguretat.  

En el dispositiu d’aquestes dues setmanes hi han pres part un centenar d’agents del cos, que han dut a terme 51 controls, dels quals s’han derivat un total de 25 denúncies: 21 per indisciplina vial (circular per voreres i zona de vianants, parlant amb el mòbil, dues persones en un patinet, etcètera) i 4 per infraccions pel Servei Català de Trànsit (conduir un VMP amb característiques de ciclomotor). Així mateix, durant aquestes dues setmanes tambés’han immobilitzat 3 vehicles. 

A més, durant aquesta campanya també s’ha fet arribar a tots els centres d’educació secundària del municipi del Vendrell uns fulletons informatius per l’ús correcte dels patinets elèctrics i s’ha ofert la possibilitat de fer-hi unes xerrades d’educació viària al respecte.

En el marc del Pla Especial de Millora de la Convivència i la Seguretat, aquesta setmana la Policia Municipal del Vendrell ha començat ja una campanya específica de seguretat al barri del Tancat amb patrulles policials a peu.

També et pot interessar

Comentaris