El compromís d’Ametller Origen: Certifica tota la seva carn amb el segell Welfair TM de Benestar Animal

02/11/2021 - 19:00h

Article d’Alba Suàrez, responsable de Producte envasat d’Ametller Origen

El benestar animal és un dels pilars fonamentals per garantir un producte fresc i de qualitat a través d’un model més eficient i sostenible. És per això que en els últims anys, s’ha posat especial atenció a garantir el benestar dels animals durant tota la seva vida. Així mateix, els consumidors han canviat la seva mentalitat i s’han convertit en actors conscienciats i responsables amb l’entorn, el medi ambient i la societat a l’hora de fer la compra.

Amb l’objectiu de seguir avançant cap a un món més saludable i sostenible i oferir un producte de màxima qualitat, més ètic i sostenible, hem fet un pas més i hem certificat amb el segell de Welfair TM el 100% de la nostra carn fresca envasada: pollastre, vedella, vedella ecològica, xai, conill, porc i gall dindi. Així mateix, des dels nostres inicis hem treballat amb ramaders que garanteixen unes bones pràctiques en matèria de benestar animal.

Abans de finalitzar aquest any, volem certificar els elaborats carnis, la llet fresca i els ous envasats”

Alba Suàrez

La certificació WelfairTM de benestar animal, que està homologada per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) amb la coŀlaboració de l’Institut Basc d’Investigació i Desenvolupament Agrari (NEIKER), garanteix els quatre pilars del benestar animal pel que fa a l’alimentació (avalua que l’animal no ha patit desnutrició o deshidratació); allotjament (certifica que l’animal ha tingut llibertat de moviments, confort a la zona de descans i confort tèrmic); salut física i psicològica (garanteix que l’animal no ha patit dolor, lesions o malalties) i comportament (l’animal mostra una conducta social positiva o no té por de l’home).

Certificació de la llet, els ous i els elaborats carnis

En línia amb aquesta iniciativa, també ens hem compromès a certificar, abans de finalitzar aquest any, els elaborats carnis (com són les hamburgueses, les botifarres o les broquetes) amb el segell WelfairTM. Així mateix, en aquesta segona fase, també se certificarà la llet fresca i els ous envasats, dels quals actualment un 50% ja compten amb aquesta certificació.

Aquest compromís s’emmarca dins de les accions que estem duent en el moviment femcami.org per avançar cap a un món més saludable i sostenible. Abans de finalitzar aquest any, volem certificar els elaborats carnis, la llet fresca i els ous envasats”

També et pot interessar

Comentaris