El Vendrell recupera la figura dels Administradors de Santa Anna per al 2022

D’esquerra a dreta i de dalt a baix, Aura Garí, Tomàs Querol, Mariona Figueras, Josep Puig, Alba Domingo i Jordi Pellicer.
21/10/2021 - 19:35h

Són Alba Domingo, Mariona Figueras, Aura Garí, Jordi Pellicer, Josep Puig i Tomàs Querol

El Vendrell torna a tenir administradors de Santa Anna per organitzar la festa major després del parèntesi del coronavirus i de ser nomenats en un acte al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) amb la presència de l’alcalde, Kenneth Martínez, i el tinent d’alcalde i regidor de Festes, Christian Soriano.

Identitats
Els nous administradors vendrellencs són Alba Domingo Alcalá, Mariona Figueras Morales, Aura Garí López, Jordi Pellicer Plasa, Josep Puig i Tomàs Querol Ayala.

Tots ells es van presentar en un vídeo que es va projectar durant un acte en el qual, com tot el nou grup que s’estrena des del 2015, els administradors de Santa Anna van rebre un pin amb la imatge de la patrona del Vendrell.

Pel que fa a les persones escollides, cal dir que Alba Domingo és periodista, ha estat implicada en diverses entitats culturals i esportives i és la presidenta de la Lira.

Mariona Figueres és col·laboradora de l’entitat dels Gegants i del Drac de Foc El Cabrot.

Aura Garí pertany a l’Associació Cultural Drac de Foc El Tallot i als Nens del Vendrell.

Jordi Pellicer és membre dels Nens del Vendrell des de fa anys i l’actual cap de la colla castellera, a més d’estar implicat en activitats del lleure educatiu.

Josep Puig pertany a l’Esbart Vila del Vendrell-la Lira, que representa el Ball de Panderetes, i també és el personatge Llucifer als Pastorets.

Finalment, Tomàs Querol treballa com a tècnic al TÀG, és el responsable de la secció d’escaladors de la Lira i pertany a la junta de la mateixa entitat.

També et pot interessar

Comentaris