Els propers 16 i 17 d’octubre tornen les Vilajuga a Vilafranca

Avatar
07/10/2021 - 17:00h

Una iniciativa de l’associació juvenil La Casa dels Estranys, en col·laboració amb Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca

Vilajuga, les Jornades Lúdiques del Penedès, se celebraran els propers 16 i 17 d’octubre, de 10 a 22h (el dissabte 16) i de 10 a 20h (el diumenge 17), al Pavelló Firal de la zona esportiva de Vilafranca. Aquesta és una iniciativa de l’associació juvenil La Casa dels Estranys, en col·laboració amb la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
A Vilajuga s’ofereix als assistents un ampli ventall de jocs com Jocs de taula i cartes, Jocs de rol, Wargames, Videojocs, Jocs infantils i Jocs esportius, entre d’altres. Qualsevol joc té cabuda a Vilajuga, sempre que compleixi amb el requisit que s’ha de jugar en grup.


Les jornades Vilajuga són les hereves de les Juguem! que es van realitzar durant vuit anys a Vilafranca del Penedès. Les Vilajuga neixen amb el propòsit de donar a conèixer la gran varietat de jocs i oci existent, i desconegut a la vegada, al públic en general. I així mateix, convertir-se en un espai de trobada entre jugadors habituals, associacions, editorials, distribuïdores i botigues on donar-se a conèixer, informar i difondre les seves activitats.

Els objectius de les jornades són la divulgació de la gran varietat de jocs socials existents al públic en general, i especialment a joves i famílies, fomentar els jocs a qualsevol edat i sexe i incentivar les relacions socials mitjançant el joc en comunitat.

L’organització

Els organitzadors de les jornades, La Casa dels Estranys, són una associació juvenil creada el 1994 per joves aficionats als jocs de rol. Es dediquen a la divulgació dels jocs de rol de taula, rol en viu, softcombat, etc. També són un punt de trobada per a jugadors de rol de tota la comarca.

Aquesta és la cinquena edició de les Vilajuga. En l’edició anterior (2019) va comptar amb una assistència de 4.000 persones aproximadament, en tot el cap de setmana. Es van superar totes les expectatives i va suposar una assistència record que va sobrepassar àmpliament les jornades anteriors del mateix estil conegudes com Juguem!

Enguany però, a causa de la situació sanitària es comptarà amb un aforament màxim de 1.000 persones dins el recinte en tot moment.

També et pot interessar

Comentaris