El MUSiCVEU lliura 3.052 euros al Rebost Solidari de l’Associació Ressò

17/09/2021 - 10:00h

El festival, organizat per la Fundació Pinnae, destina una part de la recaptació de les entrades a una entitat del territori

El Festival MUSiCVEU de la Fundació Pinnae ha fet el lliurament de la recaptació solidària que enguany, en la seva setena edició, va destinada al Rebost Solidari de l’Associació Ressò. L’acte va tenir lloc ahir al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, on Martí Solé, president de la Fundació Pinnae, entitat organitzadora del Festival, va fer entrega del xec econòmic de 3.052€ solidaris al Manuel Medialdea, president de l’Associació Ressò de Vilafranca del Penedès (moment que recull la fotografia).

El banc d’aliments de l’Associació Ressò és una entitat sense ànim de lucre que ofereix aliments a les famílies en risc d’exclusió social del municipi. Aquesta entitat disposa d’uns 15 a 18 voluntaris diaris que sumen unes 150 persones al llarg del mes i donen suport en les tasques de reposició de les caixes d’aliments, atenent mensualment a unes 900 famílies diferents de tots els barris i procedències de Vilafranca, on el 20% són infants i adolescents.

Èxit en la setena edició

La Fundació Pinnae que organitza el Festival MUSiCVEU ha valorat molt positivament la celebració de la setena edició, que ha seguit amb totes les mesures de seguretat Covid i limitació dels aforaments dels seus espais.

El Festival va programar les seves 10 actuacions combinant el seu espai principal, l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer, amb d’altres espais cedits per diferents entitats i empreses per a poder-se celebrar els seus concerts amb total seguretat, com són Cal Figarot –seu dels Castellers de Vilafranca–, els Jardins de Caves Codorníu, el Casal, la Basílica de Santa Maria de Vilafranca i Caves Rovellats.

La limitació dels aforaments en d’altres espais cedits ha fet possible treure un balanç molt positiu a favor del Rebost Solidari de l’Associació Ressò i ha aconseguit un total de 2.396 persones que han assistit als concerts programats per aquesta setena edició del Festival, un augment del 20% de públic assistent al total de les seves actuacions.

El Festival MUSiCVEU és un dels principals motors de les arts escèniques a la vegueria Penedès, on la cultura i la solidaritat van de la mà per aconseguir una societat més justa, més inclusiva i més solidària; aquest és el seu segell i el factor que el fa únic i molt especial. Amb el Festival MUSiCVEU, la Fundació Pinnae apropa la cultura musical a les persones i dona suport a la cultura solidària en benefici d’entitats del territori. Des dels seus inicis ha aplegat en 7 edicions consolidades més d’11.000 persones, amb més de 60 actuacions i 15.448,30€ solidaris aportats a diferents entitats del territori.

També et pot interessar

Comentaris