Prop de 200 famílies decideixen 9 actuacions del consistori a la Bisbal del Penedès

Un punt de votació al Pressupost Participatiu de la Bisbal del Penedès. (Foto: Ajuntament)
09/09/2021 - 14:00h

L’Ajuntament valora positivament la resposta ciutadana als pressupostos participatius per invertir 72.000 euros

Un total de 192 famílies de la Bisbal del Penedès han votat el Pressupost Participatiu 2021 promogut per l’Ajuntament i dotat amb 72.000 euros. El consistori bisbalenc remarca que farà possibles les propostes més votades dels nou barris del terme municipal de la Bisbal del Penedès entre els mesos d’octubre i desembre.

Del 17 al 30 de maig, l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès va fer una consulta pública a través del web municipal per recollir propostes del veïnat. Posteriorment, durant el mes de juny, es va valorar la viabilitat de les propostes i es van triar les finalistes.

Més tard, entre el 4 de juliol i el 20 d’agost, els bisbalencs i les bisbalenques van poder votar les propostes presencialment a cada barri o adreçant-se a La Casa de la Vila.

Les propostes més votades i, per tant, les que es faran realitat abans d’acabar l’any, són -als diferents nuclis urbans- les següents:

L’Ortigós: Arreglar i formigonar una part més de carrer (a continuació de la baixada de Mas del Sol, que ja es va fer); La Masieta: Arreglar i formigonar una part de la pujada de la Masieta; Can Gordei: Arreglar el pas de la pista del local social al carrer Francolí; L’Esplai: Posar cautxú al parc infantil; La Miralba: Instal·lar aparells de gimnàstica exterior al davant del local social; La Pineda de Santa Cristina: Arreglar i formigonar un tram del carrer Bages; El Papagai: Instal·lar aparells de gimnàstica d’exterior; El Priorat: Instal·lar una taula de ping-pong a l’exterior del local social; i Nucli: Instal·lar un punt de càrrega per a cotxe elèctric a l’Era de Batre.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “enguany és el tercer any que tirem endavant el Pressupost Participatiu i estem especialment contents amb el nombre de participants que hem tingut en el procés del Pressupost Participatiu d’enguany”.

“Aquesta proposta de participació ciutadana és molt interessant per al veïnat, ja que poden proposar allò que farien al seu entorn més immediat i votar les propostes finalistes de cada barri, que després es fan realitat en un termini relativament curt de temps”, ha conclòs Ferré.

També et pot interessar

Comentaris