Salut obre la vacunació sense cita prèvia arreu de Catalunya davant la disminució de peticions durant les vacances

10/08/2021 - 16:17h

A més, diversos municipis del Penedès tindran punts de vacunació especials oberts també sense cita prèvia durant aquests propers dies

El Departament de Salut ha obert a partir d’aquest dimarts la vacunació sense cita prèvia entre les 16h i les 20h en punts de vacunació distribuïts arreu del país. A més, en cas que sigui necessari es podrà rebre la segona dosi en punts de vacunació específics establerts també arreu del territori. Actualment, la vacunació està oberta a partir dels 12 anys. Salut ha impulsat aquesta estratègia davant la baixada de peticions per vacunar-se detectada les darreres dues setmanes. També han comprovat que han augmentat les persones que, tot i tenir cita, no es presenten.

El Departament ha afirmat que amb aquesta mesura vol facilitar que la tornada a l’entorn educatiu i als llocs de treball al setembre es faci amb la màxima cobertura possible.

Per altra banda, vuit municipis de l’Alt Penedès tindran un punt mòbil instal·lat al seu consultori mèdic: demà dimecres Torrelles de Foix acollirà aquest punt entre les 15h i les 19h. El seguiran dijous Pontons i divendres Vilobí. La propera setmana serà el torn de La Ràpita, La Granada, Olesa de Bonesvalls, Sant Martí i Moja.

L’objectiu és oferir la possibilitat de vacunar-se sense cita prèvia a tota la població a partir dels 12 anys.

També et pot interessar

Comentaris