Consternació a la família de la Societat La Principal del Casal de Vilafranca

09/08/2021 - 10:30h

Aquest diumenge han mort els germans Miquel Àngel Garcia i Xavier Garcia, president i sotssecretari respectivament de l’entitat

Aquest diumenge morien el president del Casal de Vilafranca, Miquel Àngel Garcia Barrachina i el seu germà Xavier Garcia Barrachina que era el sotssecretari de l’entitat. Dues morts que han deixat una consternació i tristesa molt gran en el si de l’entitat vilafranquina.

Miquel Àngel Garcia formà part de la junta del Casal des de 2003 i era president de l’entitat des de l’any 2008. La seva porta d’entrada havia estat la participació a les classes d’anglès del James i la Susan, però la seva implicació directiva va venir de la mà de l’equip de l’aleshores president Joan Güell. Xavier Garcia s’incorporava a la junta sota la presidència del seu germà i actualment ocupava el càrrec de sotssecretari.

En un comunitat del Casal ressalten que “la presidència del Miquel Àngel i la tasca del Xavier han estat cabdals per encarar amb èxit alguns dels principals reptes de modernització de l’entitat i fer del Casal una entitat dinàmica, socialment compromesa i amb una vitalitat cultural sòlida i reconeguda, que ara fa pocs dies celebrava el centenari del seu teatre.Malauradament en aquella jornada del 24 de juliol cap dels dos germans ens va poder acompanyar però el pensament de tota l’entitat estava amb ells, com avui tota la família casalista lamenta la seva pèrdua des del teatre que tant van estimar”.

MIQUEL ÀNGEL GARCIA BARRACHINA. Havia nascut a Vilafranca fa 51 anys, estava casat i tenia dos fills. Llicenciat en Informàtica per la UPC, MBA per la UPF, postgraduat en Direcció d’organització i sistemes d’informació i postgraduat en Direcció comptable i financera per la UPF, compaginava la docència amb la gestió de l’empresa familiar. Havia format part de la junta directiva del Casal des de l’any 2003, sent-ne el president des de l’any 2008.

XAVIER GARCIA BARRACHINA. Havia nascut a Vilafranca fa 50 anys, estava casat i tenia dos fills. Enginyer en Telecomunicacions amb l’especialització Electrónica per la UPC, Postgraduat en Enginyeria de Producte per la UPC i Màster en Direcció de Projectes per La Salle (URL). Havia desenvolupat la seva carrera en el camp de la Investigació i la innovació treballant en empreses de l’àrea tecnològica i d’energies renovables. Havia ocupat diferents càrrecs a les juntes directives de l’entitat des de l’any 2009. Actualment n’era sotssecretari.

També et pot interessar

Comentaris