Gelida presenta els actes de festa major marcats per les restriccions

02/08/2021 - 20:00h

El pregó anirà a càrrec de l’emissora municipal Ràdio Gelida que compleix 40 anys de vida

El passat 30 de juliol, a la Pista Jardí de la UCG, es va presentava el Programa de la Festa Major de Gelida 2021 i es donaven a conèixer els actes programats per a celebrar les festes, que seran del 19 al 24 d’agost, novament marcades per les restriccions i mesures per a fer front a la Covid19.

L’acte es va iniciar amb la intervenció de la regidora de Cultura, Montserrat Rovira, que va posar en relleu l’important valor que té el Programa de la Festa Major, un element únic i de gran qualitat que des de l’any 1927 enceta la prèvia de les festes gelidenques, i que enguany, torna mantenint la seva essència amb tota la participació amb els escrits dels col·laboradors i les entitats, així com, tots els comerços i empreses que hi col·laboren per poder-lo dur a terme. La regidora va aprofitar l’acte per agrair a tothom que ho ha fet possible, així com va donar a conèixer la portada i cartell de les festes d’aquest 2021, dissenyat per la jove Daniela Salazar.

Seguidament, Montserrat Julià, en representació del Consell de Redacció del Programa de la Festa Major, va explicar la tasca d’aquest òrgan i del recull de premsa a càrrec de l’Emissora Municipal de Ràdio Gelida.

Posteriorment, va ser el torn de la Comissió de Festes que van explicar la programació d’actes d’aquesta Festa Major, novament adaptada a les restriccions i mesures actuals per fer front a la Covid19. Tota la programació es pot consultar a www.gelida.cat, uns actes que enguany tindran aforament limitat i es poden reservar entrades des fins a esgotar aforament o fins un dia abans de l’acte.

Finalment, l’Alcaldessa de Gelida, Lluïsa Llop, va anunciar els protagonistes del pregó d’enguany que anirà a càrrec de l’Emissora Municipal de Ràdio Gelida, que el 21 d’agost fa els seus 40 anys de vida.

Per acabar l’acte es va fer un homenatge per part de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i el Consell de Redacció a Joana Colomé, una de les col·laboradores més actives del Programa de Festa Major i que més anys fa que hi escriu.

També et pot interessar

Comentaris