Un entorn amb encant

FOTO: MARIA ROSA FERRÉ
15/07/2021 - 21:00h

Al 3d8 repassem a través d’un ampli suplement les grans propostes turístiques que brinden l’Alt i el Baix Penedès

Ja ha arribat l’estiu i, per a la majoria de la gent, uns dies de vacances. Toca desconnectar, descansar i, per què no, fer turisme.

La pandèmia de la Covid-19 ens ha ensenyat a valorar, encara més, el nostre entorn. I molts de nosaltres estem aprenent ara a conèixer tot allò que tenim ben a prop. I és que no cal fer centenars o milers de quilòmetres per gaudir de paisatges meravellosos.

El Penedès en té, i molts. A més, ofereix propostes turístiques per a tots els públics i tots els gustos i possibilitats, la majoria de les quals detallem en el suplement que teniu a les mans.

En uh suplement especial, des del 3d8 ens endinsem a l’Alt i el Baix Penedès i us expliquem què podem fer al territori.

Parlem de la proposta feta per la capital de l’Alt Penedès i el seu ‘Vilafranca Respira’, on vol potenciar una vila saludable; des de la Bisbal ens donen idees de senderisme, cultura i comerç, i també parlem de la gastronomia, cultura i paisatges que ofereix Font-Rubí.

A més, detallem la natura i el patrimoni de Pontons; i també fem referència a Pacs, un petit municipi envoltat de grans cellers, i donem tots els detalls del Museu Josep Cañas, de Banyeres del Penedès.

Per si tot això fos poc, des del Consell Comarcal del Baix Penedès ens recomanen diferents propostes per gaudir de la comarca amb rutes a peu i en bicicleta, visites al patrimoni del territori o a cellers, i també ens parlen tant del turisme més cultural com aquell que busca descansar a les platges de la comarca.

Però això encara no és tot! En aquest suplement també repassem les propostes de platja i muntanya de Cunit; la natura, història i patrimoni d’Olesa de Bonesvalls; pugem a conèixer els encants de Gelida, les rutes atractives d’Olèrdola o Subirats.

A banda, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelles de Foix, Sant Cugat Sesgarrigues, Santa Margarida i els Monjos, Torrelavit i Albinyana també ens proposen visitar el seu municipi, amb paisatges i propostes que segurament molts de nosaltres no sabíem ni que existien.

També us donem informació sobre turisme a les Cabanyes, Sant Quinti i Santa Oliva, i us parlem d’altres iniciatives, com ara la que fa Xerigots, que ens proposa un estiu amb formatges, vins i cultura en cellers del Penedès.

Finalment, dediquem també un espai als ja populars wine bars, on podem prendre una copa de vi envoltats per un paisatge de somni, a l’aire lliure i, sovint, amb música o també activitats complementàries. Tot plegat val la pena, oi?

Podeu consultar tot el suplement aquí.

També et pot interessar

Comentaris