Cs exigeix la retirada de les estelades dels fanals de la plaça de la vila

14/07/2021 - 12:00h

Al·lega que s’està incomplint l’ordenança municipal i amenaça en emprendre accions legals

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Vilafranca del Penedès ha exigit a l’Ajuntament la “retirada immediata” de les estelades dels fanals de la Plaça de la Vila per incomplir greument l’ordenança municipal de paisatge urbà. En la instància dirigida a Serveis Urbans per “col·locació indeguda de propaganda política a l’espai públic”, el portaveu taronja, Eladio García, adverteix que l’incompliment de la normativa comporta l’“obertura d’un expedient per identificar als infractors i proposta de sanció”.

Accions legals

El portaveu local de Cs, Eladio García, no descarta “emprendre accions legals” si el consistori no retira la “propaganda política” perquè “l’espai públic és de tots els vilafranquins” ha dit.

García, a més, recorda que “l’equip de govern ha de fer respectar la normativa sobre paisatge urbà” perquè “és una normativa que es va aprovar al ple”, així que “la seva responsabilitat és retirar aquesta propaganda que manca del permís pertinent”. “L’ordenança de paisatge urbà no permet la utilització dels elements públics sense permís, i aquestes banderoles no el tenen” ha sentenciat el regidor taronja.

També et pot interessar

Comentaris