El Penedès se suma a la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

07/06/2021 - 18:00h

L’Arboç, Mediona, Sant Quintí de Mediona i el Vendrell formen part de la iniciativa, que impulsa les compres al comerç local

El comerç català torna de mica en mica a la normalitat després de mesos d’incertesa per la crisi sanitària. Ho fa, a més, amb ganes de promocionar els establiments de proximitat, uns dels més sacsejats per la pandèmia.

La campanya “Compra i descobreix Catalunya” (antigament anomenada de la Xarxa de Barris Antics) s’organitza enguany, precisament, amb aquesta finalitat: tornar a donar vida a un sector que necessita més que mai que se’l reconegui, i revaloritzar el patrimoni dels municipis que hi participen.

Organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, enguany 32 ciutats i pobles s’han sumat a la iniciativa, que recupera les dates habituals de les darreres deu edicions. L’any passat, la pandèmia va obligar a traslladar l’activitat a l’octubre.

El Penedès també participarà enguany en la proposta, amb la incorporació dels municipis de l’Arboç, Mediona, Sant Quintí de Mediona i el Vendrell. A través d’aquesta campanya, diferents establiments de les poblacions que s’han sumat al projecte repartiran una butlleta als seus clients per entrar al sorteig d’estades i esperiències en cada un dels pobles que formen part de l’activitat. Les butlletes es podran dipositar en les urnes que hi haurà als mateixos comerços.

“Compra i descobreix Catalunya” s’allargarà durant tot el més de juny, i els sortejos es faran a començaments de juliol. Els premis de la campanya tenen un valor de més de 3.200 euros.

La campanya al Vendrell

A més dels premis que sortejarà la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, el Vendrell sumarà per als guanyadors un val de 20 euros per gastar en el comerç associat. També s’obsequirà amb un dinar al comerciant que obtingui més m’agrada amb la foto del cartell de la campanya durant tot el mes de juny al Facebook de ‘Compra i guanya al Vendrell’. Aquests regals es faran gràcies a la col·laboració del CIT.

En el cas del Vendrell, el sorteig dels premis es durà a terme el 6 de juliol a les 10 del matí, en directe al programa La Calaixera de Ràdio El Vendrell, i el 9 de juliol es farà el lliurament de premis. En aquesta onzena edició, al Vendrell hi participen un total de 310 comerços: 218 al centre, 50 al barri del Tancat i 42 a les platges.

També et pot interessar

Comentaris