Subirats estrena una nova edició del Mercat del Préssec d’Ordal

Avatar
07/06/2021 - 12:00h

Sant Pau d’Ordal acollirà tots els dissabtes dels mesos de juny, juliol i agost les parades dels productors d’aquest producte autòcton penedesenc

Sant Pau d’Ordal va acollir el passat cap de setmana les primeres parades del Mercat del Préssec d’Ordal, el singular mercat que acollirà tots els dissabtes i diumenges de juny, juliol i agost vuit productors d’aquesta fruita que vendran directament els seus productes.

Les parades de venda de préssec es complementen amb parades d’artesans agroalimentaris del municipi i la venda de vi i cava dels cellers de Subirats. Enguany s’espera novament una bona campanya d’aquesta fruita dolça amb denominació d’origen pròpia i conreada gairebé en exclusivitat a Subirats.


La inauguració virtual del Mercat del Préssec es farà diumenge, a partir de les 10 del matí, en directe per Instragram LIVE de Turisme Subirats. Els protagonistes de la inauguració del mercat seran els mateixos productors, artesans, restauradors i cavistes que en diferents moments del matí s’aniran connectant en directe a les xarxes socials.

Coincidint amb la inauguració, es donarà el tret de sortida a la temporada gastronòmica del Préssec d’Ordal amb plats cuinats per restaurants locals.

L’experiència de visitar el mercat ofereix també activitats complementàries a la compra del préssec amb visites a obradors i cellers del municipi o passejades en família.

També et pot interessar

Comentaris